Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Zully Mustafa-Strugurii s-au copt in lipsa ei (fragment) martie 10, 2008

„Imprejurarile ma determinau sa procedez astfel, dar, de fapt, cred ca din curiozitate provocam si eu imprejurarile. Dar numai cu scopul de a ajunge in mijlocul unei inundatii, in dezastrul unui cutremur, in mijlocul adevaratelor cimpuri de lupta, atrasa doar de riscul pierderii vietii, pretuind doar miraculoasa secunda in care exist, salvand vieti pe care nu le voi cunoaste si care nu ma vor cunoaste niciodata. Sa scriu despre efemeritate, despre treceri, despre pasaje si popasuri. Minuind toate acestea cu pricepere as fi gasit esentele. Mici flacoane pierdute. Invizibile flacoane tari. Prezente peste tot, nevazute de nimeni. Minuscule flacoane risipite printre fleacuri, rostogolite de colo-colo prin praf.”(pag. 126)

Domnule Cezar Paul Badescu, daca fragmentul de mai sus nu va place, eu nu inteleg care sunt criteriile dumneavoastra de a aprecia literatura adevarata.

Eu nu sunt din nici o secta, nu fac parte dintre aplaudacii lui Zully, nu o cunosc personal, nu lucrez la Tritonic, nu sunt inculta ca multi dintre cei care comenteaza si va aproba, nu sunt nici critic literar, dar mie imi place literatura buna si mi se pare ca sunteti nedrept cu Zully Mustafa.

 

Lasă un comentariu