Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Am vazut stirile de seara mai 13, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 7:12 pm
Tags: , ,
In afara de cutremurul din China care a facut peste 12000 de morti si 18000 de raniti, restul stirilor au fost despre infractiuni juvenile si despre sinuciderea unei fete de 12 ani.
S-au scris pe bloguri posturi despre Emo Kids, unii se revolta spunand ca nu este vorba despre asa ceva, ca nu exista dorinta de suicid la cei care se manifesta Emo: haine negre, parul tuns intr-un anumit fel, insemne ciudate tatuate pe maini, pe tricouri.
Adevarul e ca strada, metroul, autobuzul se umplu de copii imbracati cu pantaloni stramti negri, cu tricouri negre, cu parul taiat drept sau asimetric, lipit de cap. Ei sunt de fapt niste copii normali imbracati la moda, cum au existat dintotdeauna curente in moda.
Comportamentul de tristete, de frustrare, de vesnica neintelegere din partea celor din jur ii determina sa se considere Emo, dar cred ca si la acest stadiu ei se deosebesc unii de altii. Unii sunt convinsi, iar altii se prefac. Dar, la urma urmei ei sunt niste copii normali, in spatele oricarui copil cu cercel in ureche si cu tatuaje se ascunde un copil normal, care trebuie ascultat si sfatuit. Ei sunt intransigenti, nu suporta prostia, nu suporta coruptia, vor profesori dotati care sa le inteleaga limbajul verbal si nonverbal, sa vina pe frecventa lor, sa stie sa comunice, sa-i cucereasca.
A-i arata cu degetul pentru ca se imbraca in negru este o mare greseala. Eu cred ca trebuie judecati fiecare in parte.
Cat despre infractionalitatea juvenila, eu am ramas uimita. Tineri care omoara cu sadism alti copii mai mici. Trei cazuri au aratat numai in seara asta. Nu vreau sa cred ca Pro tv cauta inadins numai lucruri sinistre; oricum ar fi, realitatea e foarte trista si cred ca toate organizatiile ar trebui sa se mobilizeze sa faca ceva, altfel e posibil ca pana la sfarsitul anului scolar sa fie si mai rau.
 

4 Responses to “Am vazut stirile de seara”

 1. onelion Says:

  E foarte trist ce se intampla la noi si in lume.Pur si simplu stirile ma ingrozesc! Este inevitabil sa nu auzi o stire care sa te socheze. Realitatea este foarte dura.

 2. isabellelorelai Says:

  Mai mult decât trist.

 3. forevergreen Says:

  Problema copiilor care se sinucid sau se omoara intre ei mi se pare de cea mai acuta prioritate, chiar trebuie sa facem ceva pentru acesti copii.

 4. forevergreen Says:

  Isabellelorelai, as vrea sa stau de vorba cu cat mai multi copii, daca-s putea sa ii ajut, as face-o cu placere.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s