Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Cat de ecologisti suntem? octombrie 1, 2009

Filed under: atitudine,Bucharest,green peace,Romania — forevergreen @ 10:06 am
Tags: , , ,
Ecologia este un sindrom al lumii moderne. In unele tari europene a debutat cu ani in urma, la noi mai recent. Incalzirea globala a accentuat dorinta si implicarea activa a romanilor in proiecte ecologiste. Dupa aderarea la UE a fi ecologist este un MUST.
Adica daca nu ne adunam gunoaiele, nu le sortam  si nu le depozitam cum trebuie pierdem puncte, bani, avantaje, etc. Unii deja fac afaceri din recuperarea gunoaielor.
Casa Verde este un proiect care ne tine ocupati, caci trebuie sa gasim solutii pentru alte surse de energie. Si daca centralele solare nu mai sunt in atentia noastra, de ce n-ar fi centralele eoliene, ca apele din Romania s-au terminat.
Astazi am auzit ca vor iesi in curand un fel de „Instructiuni de picnic”, adica reguli cum sa te comporti in padure la gratar, cum sa-ti aduni gunoaiele si cum sa nu dai foc padurii.
Abia astept sa vad consecintele aplicarii acestor instructiuni  si mai ales ce sume vor fi aruncate pe piata pentru implementarea lor.
Cu pungile de plastic ne-am lamurit cum este, unii respecta regulile jocului, altii fenteaza sistemul. Aparusera ghene speciale la un moment dat la coltul blocului, dar pentru ca nu  prelua nimeni gunoaiele diferentiat pe plastice, hartie, etc., au disparut.
Conform traditiei romanesti unde o minune nu tine mai mult de trei zile.
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s