Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Nobletea nu se invata la scoala ianuarie 17, 2010

Filed under: atitudine,Romania,sarbatori — forevergreen @ 8:13 am
Tags: , , , , ,

Nobletea se mosteneste, o ai in sange, o poti cultiva, dar daca n-ai in tine nici cel mai mic sambure de noblete n-ai sa ajungi niciodata s-o dobandesti. Pentru ca a fi nobil nu inseamna sa fii fitzos, sa afisezi bogatia, sa te lauzi cu staff-ul care-ti ingrijeste gospodaria  intinsa pe nu-stiu-cite hectare, sau casa care se inalta pe nu-stiu-cati metri patrati si etaje. A fi nobil este cu totul altceva. Pentru unii contemporani nobletea poate parea o notiune prafuita, demodata, desueta, pentru ca se intalnesc din ce in ce mai putini oameni care afiseaza o astfel de atitudine. Nobletea inseamna normalitate, naturalete, bun simt, gusturi alese in spatele carora se citeste eruditia, cunoasterea, dragostea de oameni, de frumos.

Principesa Margareta de Romania este o astfel de persoana a carei noblete este vizibila de la primele cuvinte. Am vazut aseara un interviu facut in preajma Craciunului care m-a impresionat foarte mult. Il puteti vedea aici, la Dragos Bucurenci.

 

4 Responses to “Nobletea nu se invata la scoala”

  1. Mélanie Says:

    Am recitit acest text si sunt de-acord 100%.
    Admir si respect familia regala, iar Principesa Margareta va fi dat dovada de un carism exceptional, cât si rezerva si discretie, indispensabile unei persoane de calitate, celebra ori ba.
    Parerea mea.

  2. forevergreen Says:

    Dar emisiunea de pe filmuletz cum ti-a placut?

  3. Mélanie Says:

    Am auzit vag despre Dragos Bucurenci, era pe vremuri la EvZ, parca… n-am avut timp sa vad tot filmuletzu’, doar putin la inceput, as zice decent… ma-nsel?!

  4. forevergreen Says:

    Da, intr-adevar, decenta apare din ce in ce mai rar la emisiunile de la tv…


Lasă un comentariu