Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Poveste De Sfintii Constantin si Elena mai 21, 2016

LMA

Aceasta zi era sarbatorita intotdeauna la noi in familie deoarece pe tatal meu il chema Constantin, mamei mele i se spunea Lenuta, iar eu am primit oficial in certificatul de nastere prenumele Elena dupa bunica din partea tatalui.

Mama mea, o gospodina desavarsita, pregatea pentru aceasta sarbatoare toate felurile de mancare sofisticate/delicioase/gustoase si aratoase posibile pentru a-si multumi si uimi in acelasi timp invitatii.

Imi amintesc o astfel de zi cand intr-o sambata dupa-amiaza, eu mai eram inca la scoala, caci pe atunci se invata si-n weekend! Eram la scoala 21 din Drumul Taberei si din curtea scolii vedeam balconul si geamurile apartamentului nostru nou cu parchet si dependinte de care eram foarte mandra si multumita datorita confortului oferit! Pana atunci locuisem la casa in Bucurestii Noi fara confort, adica fara apa curenta si baie. Eram plina de emotii deoarece veneau musafirii iar eu nu ajunsesem inca acasa…ce copil naiv eram pe-atunci.

 

Un gand pios pentru parintii mei care nu mai sunt printre noi.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s