Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Parenting de Romania ianuarie 13, 2016

In ultima perioada in societatea romaneasca a devenit tema de dezbatere cum sa ne crestem si sa ne educam copiii. Este stiut ca evenimentele din Norvegia intrate din noiembrie anul trecut in atentia mass-media au inflamat spiritele si acum totul s-a mutat pe Facebook.

Status de aseara:

‪#‎FBRomania‬ se imparte mai nou in:
‪#‎37lasuta‬ – cei care nu-si bat copiii
‪#‎63lasuta‬ – cei care-si bat copiii si se lauda pe aceasta tema justificandu-se cu argumente care spera ei sa-i scuteasca de consecinte.
Sunt convinsa ca acestia din urma jura ca-s iubiti in continuare de copiii lor, care le sunt foarte recunoscatori pentru bataia primita!

Status din 10 Ianuarie:

Am citit ca sunt parinti care-si marturisesc pe ‪#‎FB‬ abuzurile si relele tratamente aplicate propriilor copii, motivand, explicand, suavizand, atenuand, gasind scuze si argumente, etc. Voi ii credeti pe cuvant?
Eu, NU!

Status din 12 Ianuarie:

Acum femeile isterice povestesc despre cum si-au batut ele copiii in tinerete! Oribila atitudine, de parca ‪#‎FB‬ ar fi un club al autodenuntatorilor anonimi!

Status din 13 Ianuarie:

Aseara am aflat ca s-a creat un hastag pe ‪#‎FB‬ pentru romanii care declara ca nu sunt adeptii violentei in cresterea si educarea copiilor, acesta fiind‪#‎37lasuta‬ (cu recomandarea sa postezi si o fotografie relevanta).
De dimineata am vizitat locul cu pricina si m-am amuzat deoarece au aparut si fotografii cu stapanul&patrupedul din dotare, de parca s-ar putea trage un semn de egalitate intre un copil si animalutzul de companie!
Hai sa fim seriosi, dragelor si dragilor! Una-i sa cresti un copil si altceva sa ai in casa un catzel sau o pisica! Nu mai confundati merele cu perele, ca nu-i cazul!

Si lista anomaliilor continua…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s