Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Sarbatorile de iarna la romani decembrie 17, 2015

Ca in fiecare an, sarbatorile de iarna sunt „atacate” subtil cu tot felul de scenarii si subiecte menite sa alieneze oamenii, sa-i intoxice cu detalii inutile, sa-i indeparteze de la ceea ce conteaza, de la bucuriile simple ale vietii.

Oare este atat de important sa se discute despre oierit versus vanatoare cu zece zile inainte de Craciun?

 
Romania autentica, traditionala, patriarhala este in acest moment apreciata mai mult de catre strainii care ne viziteaza satele si se stabilesc aici cu familiile lor, din pacate. Multi dintre romani viseaza destinatii exotice unde apa curge din perete si confortul ii inconjoara din toate partile!
Ma gandeam mai devreme ca m-am nascut in (Bucuresti) casa la curte cu toaleta afara, bunicii mei aveau buda tot in curte, o matusa idem. Apoi m-am mutat la bloc si am dat de confort, sa zicem! Am colindat prin lume si am vazut de toate. Nu-mi plac oamenii care nu-si respecta trecutul pentru niste mofturi, de fapt pentru niste frici care vin din trecut; nu-mi plac cei carora le este rusine cu parintii ori bunicii de la tara!

Ma uit pe tv5 si admir cum oamenii isi pretuiesc tot ce vine din trecut si-mi place!

craciunitza decodecoratziuni persghirlande deco

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s