Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Anii de liceu iunie 13, 2015

Fiica noastra – Suzana este acum la liceu; au trecut deja niste ani (cifra rotunda) de la terminarea acestuia! Mi-am amintit momentul cand s-au terminat anii de scoala, cand au dat examenul de capacitate, cand am completat formularele pentru admitere la liceu cu cat mai multe optiuni! Oricum ea a intrat prima pe lista acolo unde si-a dorit ca prima optiune, deoarece avea o medie foarte buna!
Ca parinte pot sa afirm ca nu-i simplu sa ai copii premianti! Tot trebuie sa fii alaturi de ei in foarte multe momente ale evolutiei lor!
Nu vreau sa spun aici de cate ori a trebuit sa mediez impactul brutal al scolii asupra copiilor mei! Poate atunci cand imi voi publica „memoriile” am sa dedic un capitol special „meseriei de parinte”, caci tot se face mult „parenting” in ziua de azi, iar rezultatele sunt discutabile.

Mi-am amintit de asemenea ca in anul cand fiica mea a terminat liceul, am avut si eu intalnire aniversara cu fostii mei colegi de scoala/liceu; cu unii dintre ei am fost colega din clasa a patra pana-n clasa a dousprezecea. O viata de om am fost colegi, dar de atunci nu ne-am mai reunit in viata reala; acum socializam de un an pe Facebook, sau mai vorbim la telefon uneori.

Tin legatura permanent cu fosta noastra diriginta, ceea ce este mare lucru si i-am promis o vizita in curand…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s