Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Parinti si copii octombrie 26, 2014

#‎Sfat‬ pentru parintii de copii mari si mici:
Putem sa-i crestem si sa-i educam frumos pe copiii nostri, dar niciodata nu vom putea trai viata in locul lor!
Parintii care nu inteleg acest adevar simplu si aparent banal, vor avea de suferit si vor face mult rau altora, la randul lor.

Mamele de baieti sunt cele care gresesc de cele mai multe ori, caci ele nu vor sa accepte desprinderea de fiul lor fara sa-i raneasca sentimentele, fara sa accepte „ruperea” cordonului ombilical.

 In general nu-mi plac genul de oameni care-i consiliaza pe altii impartasind cunostinte acumulate numai din experienta altora. Consider ca experienta proprie ar trebui sa se situeze pe primul loc.

Caci o femeie care nu a putut sa tina langa ea un barbat de-a lungul anilor, nu cred ca este cea mai in masura sa vorbeasca despre fericirea in cuplu, atata timp cat nu a putut sa o construiasca in propria-i casnicie din care a rezultat si un copil. Iar daca in prezent se bucura de „confortul” unei relatii de concubinaj, nu cred ca ar trebui sa se dea exemplu altora.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s