Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Despre femeile din lumea virtuala septembrie 20, 2013

In urma cu cinci ani de zile am scris un articol pe primul meu blog intitulat „M-am saturat de fufe fandosite!”

La acea vreme, articolul a starnit multe patimi si a declansat valuri de comentarii si proteste din partea unor bloggeri cu state vechi, a unor jurnalisti in devenire si a fufelor care s-au simtit imediat vizate.

In ultimii ani am evitat confruntarile de acest gen si am avut o atitudine mult mai rezervata, dar saptamana aceasta se pare ca s-a umplut din nou paharul!

Status de astazi:

Despre femeile care se baga singure in seama si foarte adesea in vorba neinvitate, am o parere foarte rezervata si in general le ocolesc. In viata reala nu le-am agreat niciodata si le-am ignorat total.
In viata virtuala am intalnit foarte multe exemplare, drept urmare mi s-a conturat si mai mult decizia de a le evita.
Ar trebui sa scriu mai des despre ele, desi nu stiu daca ar interesa pe cineva acest subiect. Dar cel mai mult ma agaseaza cele care se vor intelectuale, superioare, gata oricand sa-ti tina prelegeri despre cat de destepte sunt ele…”

Si asta n-ar fi nimic fata de cele care citeaza pasaje intregi din insemnarile aflate pe blogurile personale, sau din cursurile pe care le fac de la distanta…

Status din 18 Septembrie:

#PanseuriDeNoapte: in viata reala unele femei sunt disperate sa se arunce in bratele, eventual in patul barbatilor…astazi am citit atatea avansuri facute barbatilor incat ma-ntreb oare aici unde se-arunca ele? In…”

floarea soarelui

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s