Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Despre eutanasiere in general septembrie 6, 2013

IMG_0648 IMG_2180 IMG_2179 IMG_0828 IMG_0826 IMG_0827

Fotografiile de mai sus le-am facut intamplator prin cartier in drumurile mele. Acum le-am cautat si le-am adunat aici, Unii caini sunt bolnavi, altii sunt sanatosi. Nu le cunosc povestea…

#Eutanasiere = ucidere prin injectie letala.


Mi-am amintit mai devreme ca in anul 2000 familia noastra a incercat sa salveze un pui de catel, dar din pacate nu a reusit…desi eforturile au fost de toata lauda.

Puiul de catel fusese gasit pe strada in noaptea de Inviere si adus in casa. Atunci cand l-am vazut clatinandu-se m-am gandit ca ceva nu-i in ordine cu el. A fost pus la caldura, ne-am straduit sa-l hranim, copiii l-au dus la veterinar pentru control si deparazitare. Am observat ca se speria usor si facea niste crize, se crispa tot. Era bolnavior…

Dupa o zi-doua,Eu am fost aceea care a trebuit sa-i dea doctorului veterinar acceptul pentru eutanasierea lui Cipilica.
Cu o noapte inainte catelul facuse crize de epilepsie repetate si a doua zi m-am invoit de la birou si am plecat cu fiica mea la Ilioara la veterinar, la cel care-l stia pe catel si-l deparazitase anterior.
Catelul statea la noi doar de cateva zile…am plecat cu el in bratele fiicei mele, intr-o paturica si ne-am intors acasa cu catelul intr-o punga de plastic…a fost o mare tristete in familie.

Ceea ce as vrea sa adaug este faptul ca in ultimii ani Bucurestiul s-a umplut de caini comunitari deoarece autoritatile nu au reusit sa faca ordine in sistemul de gestionare a acestei situatii.

Noi am incercam sa adoptam, sa crestem si sa ingrijim caini pentru a suplini indiferenta si indolenta celor platiti sa faca acest lucru.

In afara de a-i otravi, sau de a-i culege de pe strazi si a le da drumul inapoi cu bulina galbena sau albastra pe ureche, altceva nu au reusit sa faca in mod concret.

Mi se pare aberant ca un copil poate fi sfasiat de caini flamanzi/salbaticiti in Bucurestiul anului 2013! Este intolerabil!

Dar nici eutanasierea in masa a unor suflete nevinovate nu mi se pare a fi o solutie potrivita!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s