Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Panseuri de-ale mele iulie 29, 2013

Filed under: atitudine,autocunoastere,life,women — forevergreen @ 5:42 am
Tags: , , , , , ,

#‎PanseuriUltraMatinale‬: ascultand stirile de la ora 7,00AM mi-am dat seama din nou ca oamenii nu fac altceva decat sa-si masoare puterea, influenta si capacitatea de a se baga in fatza. Parerea mea dintotdeauna este ca trebuie sa-ti folosesti inteligenta in mod constructiv atunci cand poti face ceva bun pentru semenii tai. Egoismul si cultul personalitatii nu ajuta in acest caz!

#‎GandireLogica‬: legat de expresia „Romania este frumoasa, pacat ca-i locuita” – tin sa precizez ca este o aberatie sa afirmi asa ceva! Inseamna ca jignesti o natiune intreaga si te autojignesti, daca locuiesti aici! E logic, nu-i asa?feeling rough.

‪#‎Panseurimatinale‬: conform principiului „in viata trebuie sa stii de toate”, admir barbatii care stiu sa gateasca si o fac bine!
In schimb, nu-mi plac reprezentantele sexului frumos (nu slab) care tot timpul comenteaza posturile barbatilor „harnici” si se declara neputincioase in ale gatitului. Este o parere personala, desi sunt convinsa ca barbatii prefera femeile care stiu de toate, inclusiv sa gateasca!
  feeling great.

IMG_0454

IMG_0453Tarta cu fructe

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s