Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Teama de a deveni persoana publica in Romania ianuarie 6, 2013

Nu stiu de ce a devenit atat de acuta aceasta teama in ultimii ani.

De cand mass-media s-a transformat intr-un fel de „tzatza” permanent preocupata sa cotrobaie in vietile intime ale oamenilor si sa traiasca din amanunte, picanterii, lucruri mici pe care le transforma in adevarate bombe mediatice folosind titluri incendiare. Totul se transforma in nemaintalnit, nemaiauzit, teribil, infernal, apocaliptic si asa mai departe.

Cioclii pandesc la tot pasul, corbii de asemenea. Iti este teama sa mai deschizi televizorul, pe mail intra news-allert si news lettere unul mai urgent si mai incitant ca altul, lumea virtuala se umple de postari si comentarii aberante. Este o frenezie si o concurenta acerba, cine este cel mai cel, cine este mai aproape de catafalc, etc.

Status de Vineri, 4 ianuarie 2013:

Am citit pagina principala si am constatat ca presa a luat-o razna…cum este posibil sa faci stire din inscriptiile de pe coroana de langa catafalcul unui raposat si sa te preocupe cu emfaza care va fi soarta coroanelor adunate acolo???

Status de Joi, 3 ianuarie 2013:

Ceea ce nu pot sa-nteleg este urmatoarea situatie: daca un jurnalist lucreaza la un ziar destul de citit, el reprezinta pentru public opiniile sale personale, sau pe cele ale ziarului care pot fi uneori contrare? Nu exista o unanimitate de opinii?

In concluzie: este indicat sa stai cat mai departe de lumea dezlantuita!

IMG_4259

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s