Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Amintirile unei povesti care n-a inceput mai 29, 2012

G.H. era un barbat bine, brunet, inalt si sarmant…

Se cunoscusera in avion la plecare. Ei nu-i placeau aventurile si de aceea nu-i daduse prea mare atentie. Urmau sa faca parte din acelasi grup in urmatoarele doua saptamani…asa ca se puteau intampla multe.

Au avut ocazia sa stea de vorba ca niste oameni maturi care faceau aceeasi meserie de ani de zile, dar in companii diferite. Aveau multe in comun. Oameni si locuri…

Si-a dat repede seama ca este acel gen de barbat care considera ca nicio femeie nu poate sa-i reziste si nu si-a modificat deloc felul de a fi.

Luiza era mai nebunatica, mai greu de stapanit…altfel o fata foarte buna. N-o interesa faptul ca Luizei ii placeau avansurile barbatilor, incerca sa evite discutiile neplacute atata timp cat n-o afectau in mod direct.

La petrecerea cu vodca si caviar de la printesa din Elvetia, in ambianta aceea de lux in mijlocul desertului, cu majordomi la poarta, a existat un moment cand au dansat impreuna. El a avut proasta inspiratie s-o intrebe de ce nu poate fi si ea ca Luiza…adica mai relaxata, mai lipsita de prejudecati, etc.

Reactia ei a fost una previzibila: i-a dat o replica legata de sotia lui care era solista la opera. G.H. s-a blocat in acel moment si astfel filmul s-a curmat brusc. Au urmat evitarile reciproce care s-au intins pe multi ani de zile. Daca se intalneau cu vreun prilej anume se ocoleau…

La un moment dat ea l-a vazut la televizor; ajunsese director si dadea un interviu. Trecusera niste ani, parea schimbat, numai zambetul era acelasi: sarmant.

In urma cu o saptamana a aflat de la o amica vestea ca G.H. a fost bolnav si a parasit aceasta lume…

Atunci si-a dat seama ca a trait o poveste care de fapt nici nu a inceput.

 

2 Responses to “Amintirile unei povesti care n-a inceput”

 1. AaltcinevaA Says:

  Enigmatica povestea care nici nu a inceput…
  Te salut cu drag dupa o absenta mai indelungata impusa, dupa cum stii, de noul meu proiect.
  Vad ca pictezi in continuare si bine faci. E o forma de destindere exceptionala. Multa bucurie si succes in continuare!

 2. forevergreen Says:

  Ma bucur sa te citesc din nou! Abia acum am descoperit comentariul, am fost destul de ocupata zilele astea, dar am mai intrat pe aici…Da, mai pictez, am multe picturi in lucru in continuare.
  Multumesc frumos si succes la proiect!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s