Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

PR-ul de Romania aprilie 11, 2012

Cafeaua de dimineata

PR-ul la indigo: gandim standard, vorbim standard, ne miscam la fel, ne bem cafeaua cu aceleasi gesturi, ne uitam in oglinda in acelasi timp…citam din cursuri…daca uitam un cuvant ne pierdem sirul…O lume care se vrea evoluata, dar unde originalitatea dispare. Este lumea dezumanizata in care traim in secolul XXI.

M-am lamurit ce este cu Educatia Altfel; este un proiect cu fonduri europene.
*Proiectul Educatia Altfel este un proiect initiat de Asociatia IntegrED din Bacau si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, actiunea 5.1. Acesta se desfasoara la nivel national, in 10 orase diferite si numarand peste 10 ONG-uri partenere, iar obiectivul sau principal este de a facilita colaborarea dintre educatia formala din scoli si educatia non-formala promovata in mediul ONGist.”

La radio se tot face publicitate la niste proiecte/programe cu finantare europeana (au titulaturi pompoase, greu de retinut) care actioneaza in domeniul asistentei sociale, sau ar trebui sa…Are cineva mai multe detalii? Am si eu o curiozitate acum, inainte de Paste!

Sunt exigenta si intransigenta de felul meu, de aceea sunt intoleranta la prostie si la impertinenta…la lene si la smecherie.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s