Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

La Multi Ani fiicei mele de ziua ei aprilie 8, 2012

Status de astazi, 8 Aprilie:
Venirea pe lume a fetitei noastre in 8 Aprilie a fost un miracol frumos, un dar de la Dumnezeu, dupa un sir lung de incercari…de atunci ma bucur in fiecare primavara ca am reusit sa avem un al doilea copil in viata noastra♥ Ii doresc o viata frumoasa plina de bucurii, de prosperitate si fericire!

Status de astazi al fiicei mele:
Se spune ca sufletul bebelusului isi alege familia in care urmeaza sa se nasca. Din punctul asta de vedere nu cred ca as fi putut face o alegere mai buna, suntem o familie frumoasa.

Imi place cum in fiecare an inainte de ziua mea de nastere mama incepe sa povesteasca cum s-au derulat evenimentele inainte de a ma naste. Mama spune ca sunt un dar de la Dumnezeu, un miracol frumos care s-a lasat asteptat dupa un sir lung de incercari.

Chiar inainte de a ma naste am trecut printr-o gramada de peripetii dar noroc ca am avut parinti luptatori si care la momentul potrivit au fost ajutati de anumite persoane. Mama ii numeste ingeri deoarece au aparut chiar atunci cand a fost nevoie si au avut grija ca lucrurile sa decurga perfect si ca eu sa fiu pe lumea aceasta.

Multumesc mami si tati, ii multumesc fratelui meu care impreuna cu sotia lui au adus pe lumea asta o minunatie de copil, le multumesc tuturor prietenilor care imi sunt alaturi zi de zi.

Sa fim sanatosi, fericiti, prosperi, sa ne iubim, sa traim mult si frumos, sa petrecem cat mai multe clipe frumoase impreuna. Life is great!

Multumesc tuturor pentru urari!

 

2 Responses to “La Multi Ani fiicei mele de ziua ei”

  1. inaeh Says:

    LA MULTI ANI ! SANATATE SI FERICIRE FICEI TALE

  2. forevergreen Says:

    Multumesc frumos!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s