Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Barbatii frustrati si cum trebuie acestia tratati martie 11, 2012

Spuneam in urma cu o saptamana ca am redescoperit pe internet un om care obisnuia sa-mi viziteze blogul prin 2007-2008, dar care la un moment dat s-a transformat intr-un individ josnic si periculos care ma urmarea, ma jignea si ma ameninta in lumea virtuala.

Surpriza a fost mare sa-l redescopar sub o alta infatisare deoarece ani de zile am cautat sa-l evit, iar ulterior prin 2010 m-am bucurat ca si-a sters urmele vechi si mi-am imaginat ca a plecat pe undeva prin lume si nu mai are acces la internet.

Scriu aceste randuri pentru ca ieri m-am confruntat cu o situatie diferita si similara intr-un fel, ocazie cu care  mi-am reamintit cat de odiosi sunt cei care fac o fixatie pentru o prezenta feminina in lumea virtuala.

As dori sa subliniez faptul ca pentru anumite afirmatii calomniatoare in ziua de azi poti fi actionat in judecata sau facut de ras in vazul tuturor. Pentru ca pe platformele de socializare se poate face acest lucru foarte usor.

Atat am avut de spus, iar cei care ma citesc ar trebui sa stie ca la scoala vietii am invatat multe lucruri, inclusiv sa ma apar singura.

 

2 Responses to “Barbatii frustrati si cum trebuie acestia tratati”

  1. nona Says:

    Unde nu poti sa urci, barfesti si spurci. Asa e si cu barbatii sau femeile care nu se pot ridica la nivelul tau. Incearca sa-i ierti si mergi pe drumul tau mai departe. Eu una sunt incantata de picturile tale, de fotografii si de gandurile asternute din suflet. Astept in continuare ganduri, sentimente, sub diferite forme. Cu drag, o virtuala prietenena. 🙂

  2. forevergreen Says:

    Iti multumesc frumos pentru intelegere si cuvintele frumoase! Si ma bucur de o noua prietena virtuala 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s