Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

17 Decembrie – Sambata Decembrie 17, 2011

Suntem asaltati din toate partile de ideile si concluziile altora…chiar daca ne intereseaza, sau nu ne intereseaza.

Este greu in aceste conditii sa ramai tu insati cu propriile idei si convingeri…trebuie sa fii un om puternic. Citind un newsletter primit pe mail am avut o revelatie: daca n-am fost influentata si nu m-am lasat manipulata in urma cu 22 de ani, acum nici nu se mai pune problema.

Mi-am amintit ce am facut in primele luni ale lui ’90…mi-am confectionat singura fuste din diverse materiale; se purtau fustele pana la glezna din celofibra imprimata, din voal si din matase…Mi-am facut multe fuste din toate contexturile soft pe care le aveam prin casa…si mi-am cumparat si alte materiale. M-a calmat si m-a multumit aceasta activitate. Am astupat niste goluri care se formasera in mintea mea si in plus eram foarte eleganta si moderna in acelasi timp. I-am pacalit pe toti aceia care au incercat sa abata asupra mea raul care le apartinea…nu ma intereseaza ca ei s-au conectat la alte surse de profit…nu m-a interesat niciodata acest mod de viata duplicitar.

Iar faptul ca am trait si lucrat intr-un „cuib de viespi” periculoase, cred ca m-a ajutat sa ma formez ca om. Am invatat sa-mi apar spatele…ceea ce-i foarte important si in ziua de azi.

Eu asta sunt.

 

2 Responses to “17 Decembrie – Sambata”

  1. geomarz Says:

    Imi amintesc 17 dec din 89. Eram bucurosi si tineri. Il serbam pe Andrei Eram toti si, pentru prima oara, studentii de la teologie coborau pe scari cintind colinde. A fost o seara mirifica. Si primul semn a ceea ce avea sa urmeze.

  2. forevergreen Says:

    Astazi au fost primele colinde pe strada…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s