Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

12.11.2011 – Sambata Noiembrie 12, 2011

Filed under: hobby,life,Romania,women — forevergreen @ 10:00 am
Tags: , , , , , , ,

Status Facebook: Am ceva foarte personal de comunicat: ieri mi s-a intamplat pentru a doua oara in viata sa am senzatia ca sunt intrun scenariu de film SF. Aici pe FB am simtit ca pierd controlul asupra calculatorului…pe monitor toate ferestrele de chat se jucau de-a fata-ascunselea, am ramas fara identitate, cu contul cotropit de un spam…ciudata senzatie si sper sa nu se mai repete niciodata. Stiu ca poate fi si mai rau din povestirile altora…cred ca am fost norocoasa deoarece mi-am salvat contul…se pare ca in situatii limita am luat decizii corecte 🙂

A existat dupa ’90 in tara noastra o emotie puternica, o dorinta intensa de schimbare…de unde am plecat si unde am ajuns? De la speranta, la dezamagire? De la o aparenta siguranta, la incertitudine? De ce?

 

2 Responses to “12.11.2011 – Sambata”

 1. AaltcinevaA Says:

  FB
  Si eu imi folosesc contul doar putin, ca si „geomarz”, mai ales atunci cand sunt solicitata sa vad anumite fotografii uploadate de altii. Din lipsa de timp si, poate, si din teama ca informatiile pot fi folosite intr-un mod nedorit de mine. Desi, la numarul imens de utilizatori… am citit ca au probleme chiar si sa verifice veridicitatea datelor atunci cand se fac conturi noi, astfel incat fiecare poate sa introduca ce informatii vrea.

  In fine, fiecare actioneaza si se foloseste de FB cum crede, doreste, simte nevoia, in functie de necesitati (sau nu)…

  Ce m-ar interesa, totusi: a aparut ceva suspect inainte de atac? Vreo invitatie de-a intra pe vreun link? De-a permite unei aplicatii sa acceseze datele personale, sau cum s-a produs acest eveniment nedorit?

 2. forevergreen Says:

  Noi obisnuim sa comunicam pe FB, de aceea il folosesc destul de mult.
  Am fost foarte „against” internet la inceput…din cauza pericolelor de virusi, hackeri si asa mai departe. Ieri am primit un mesaj pe chat de la Facebook Security si am gresit acceptand sa-mi securizez contul. Apoi a urmat dezastrul…dar l-am dovedit, ceea ce conteaza la urma urmei.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s