Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Party de 8 Martie martie 5, 2011

In ciuda starii confuze pe care o aveam de dimineata, pentru ca Soarele stralucea puternic pe cer inca de la 7,30AM, am hotarat sa merg la intalnirea cu colegii mei vechi. Trebuie sa mentionez ca am lucrat intro mare companie care in ultimii ani a fost intrun proces galopant de restrangere a activitatii.

Mi-a facut o mare placere sa strabat acelasi drum pe care l-am facut de-atatea ori prin Centrul Vechi al Bucurestiului. Am studiat fiecare strada si fiecare coltisor pe unde am trecut.

Am ajuns la intrarea in cladire, bodyguardul se plimba pe undeva pe-afara asa ca am mers la lift si am urcat la etajul I. Mirosurile amestecate si vacarmul se simteau din lift. Pe hol m-au intampinat cativa colegi de facultate si brusc m-am intrebat la ce intalnire am venit de fapt? Dar am impartit cu ei aceleasi coridoare si aici, asa ca era normal sa ne vedem.

Nu am stat mult. Uneori aceste intalniri ma motiveaza, alteori ma intristeaza. Este evident tavalugul acela care trece peste oameni si lasa urme. In plus uitaturile rautacioase ale unor cucoane care s-au oprit demult din evolutie, dar care de fapt nu erau nici inainte foarte evoluate. Ele nu se pot stapani nici acum sa nu intepe putin…iar unele-si tineau caciula de blana pe cap, in conditiile  in care camera aceea de consiliu era atat de incalzita  incat simteai ca te sufoci.

Oamenii simt nevoia sa socializeze, pentru unii intalnirea aceasta anuala este o speranta de mai bine.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s