Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Arta seductiei pe intelesul tuturor februarie 26, 2011

Filed under: arta,atitudine,iubire,love,men,women — forevergreen @ 9:09 am
Tags: , , , , ,

Motto: „Orice femeie trebuie sa fie o gheisa din cand in cand…”

„Oscar Wilde spunea ca, pentru a multumi o femeie, este suficient sa-i dai o oglinda si bomboane…As spune ca se potriveste si unui barbat, cu o singura exceptie: oglinda sa mareasca, sa infrumuseteze, cat despre bomboane…”
Amorul o afacere a femeilor-Nadine de Rothschild

Femeile ar trebui sa se reinventeze cat mai des posibil. Sa-si schimbe look-ul, sa surprinda, sa invete arta seductiei! A fi cocheta nu inseamna in mod obligatoriu sa fii usuratica! Este o mare diferenta!

Ceea ce multe femei nu stiu, sau nu aplica in viata este faptul ca exista viata si dupa nunta, dupa nastere, dupa serviciu si asa mai departe. Daca vrei ca barbatul de langa tine sa nu se plictiseasca prea repede de tine, trebuie sa cauti solutii tot timpul, cum ar fi sa-l recuceresti de fiecare data!


 

7 Responses to “Arta seductiei pe intelesul tuturor”

 1. geomarz Says:

  Eu cred ca sotul este un prieten,colg, tovaras de nadeje care-ti stie bunele si relele dar caruia ii stii si tu bunele si defectele. Atit timp cit niciunul nu este perfect si stie asta, toate merg bine.
  Nu trebuie nici sa ma reinventez nici sa-l surprind nic sa-l pacalesc nici sa-l uimesc. Trebuie numai sa fiu eu insami si sa-mi dau silita sa fiu cit mai competenta in tot ce fac.

 2. forevergreen Says:

  @geomarz, voi sunteti un caz mai aparte…nu stiu cat la suta dintre cupluri sunt in aceeasi categorie. In general oamenii se plictisesc unii de altii tocmai pentru ca nu gasesc limbajul comun!

 3. geomarz Says:

  Posibil.
  Noi nu ne-am plictisit si ne-am ajutat atunci cind familia fiecaruia trecea prin perioade de cumpana…

 4. Mélanie Says:

  Elly, îi cunosti „parcursul” Nadinei?… 😉 Ideile ei vin dintr-o alta lume, alt secol, ea va fi fost o sotie-model, supusa(sic!), dar independenta, autonoma, usor când finantzele „permit”… 😀 Da, barbatii „tânjesc” sa fie sedusi, stimulati constant… fara dialog si comunicare, atentie si îngrijire, relatia risca sa devina o „rutina plictisitoare”(sic!) dupa ani de viata comuna, daca „flacara”(afectiunea si viata intima…) nu-i întretinuta periodic…

 5. forevergreen Says:

  @geomarz, repet, voi sunteti un caz aparte…eu sunt inconjurata de oameni care traiesc singuri, sau divortati…

 6. forevergreen Says:

  @Melanie, am citit cartea in intregime acum doi-trei ani, nici nu mai stiu exact…dar am de-a face cu atatea femei disperate incat am hotarat sa le mai dau si eu cate un sfat 🙂

 7. forevergreen Says:

  @Melanie, am citit cartea in intregime acum doi-trei ani, nici nu mai stiu exact…dar am de-a face cu atatea femei disperate incat am hotarat sa le mai dau si eu cate un sfat 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s