Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Saptamana care se incheie in 19.02.2011 februarie 19, 2011

1. Am aflat cum au intampinat oamenii ziua iubirii, care ar trebui sa fie o zi speciala.

Unii se comporta normal, altii lamentabil!

2. Ne-a adus la cunostinta faptul ca in vamile romanesti coruptia e-n floare in stil mare. Deja ne-am saturat de aceste vesti care ne-au bombardat de ceva timp.

3. Am aflat din cifrele oficiale ca Romania este inca in recesiune, desi altii ne asigura ca am iesit din criza. Nici nu mai conteaza la urma urmei. Ne-am obisnuit sa fim dezinformati, dusi cu presul, manipulati s.a.m.d.

4. Am aflat cum a ajuns China a doua mare putere economica a lumii devansand Japonia. Desi toti analistii economici critica modelul economic chinezesc, trebuie sa recunoastem ca acesta a dat roade neasteptate. Cresterea economica fulminanta din China a surprins pe toata lumea, in conditiile in care criza economica mondiala nu a afectat China, ba dimpotriva a propulsat-o pe o pozitie surprinzatoare.

5. Sarbatoarea nasterii lui Brancusi nu a reusit sa adune minimum 300 de persoane la Ateneul Roman, ci numai 40-50. De unde unii au tras concluzia pripita ca romanii l-au uitat pe marele sculptor. Eu cred ca evenimentul nu a fost onorat de bucuresteni deoarece vremea a fost urata, altfel se gaseau entuziasti.

6. Am intrat in Anul Iepurelui de Metal.

 

9 Responses to “Saptamana care se incheie in 19.02.2011”

 1. vgeorgicas Says:

  Despre China,
  Nu mai devreme decit acum citeva ore am auzit niste comentarii pe Euronews de la intilnirea celor 20 in care se plingeau unii de atitudinea chinei care-si tine moneda inacceptabil de jos fata de monedele de referinta la nivel mondial.
  Mie mi se pare normal ca o tara cu 1,5 miliarde de locuitori conducere unitara si 2 000 de ani de istorie scrisa sa devanseze pe absolut oricne de pe planeta.

 2. forevergreen Says:

  Si cand te gandesti ca este in continuare o tara comunista, pare greu de imaginat, dar este o realitate! 🙂

 3. Mélanie Says:

  Tara „comunista”(sic!) ce continua sa cumpere lumea, planeta… La G-20, nimeni n-a îndraznit sa-i contrazica, dimpotriva!!! Concluzia: Europa e-n criza generala si va continua sa fie si-n 2011… 😦

 4. forevergreen Says:

  Puterea banului, Melanie!
  Asta e moneda lor forte acum, dar nu stiu ce se va intampla pe termen mediu, ca la termen lung nu vreau sa ma gandesc acum.
  Europa e-n criza generalizata, dar nici SUA nu sta prea bine din cate stiu! Desi cifrele americanilor sunt optimiste, noi stim ca la inginerii financiare ei sunt cei mai tari! 😀

 5. Mélanie Says:

  Elly, USA sunt cei mai „vânduti” debitori ai uriasului creditor: China aka „portelanu” rosu”… absolut nimic nu mai „misca” pe glob fara acordul chinezilor!!! Actualele „puteri emergente” sunt: China, India, Brazilia… Bine faci, înteleapta esti sa nu te gândesti la viitorul (mai) îndepartat… da, sigur ca amerlocii-s cei mai „tari”: au reusit sa falimenteze tara lor si-apoi restu’ lumii!!! Se zice ca istoria se repeta… dar suntem în sec-XXI, consecintele sunt deja si vor fi dincolo de dramatice, un fel de selectie naturala de-o cruzime inimaginabila… brrr&grrr!!!

 6. Mélanie Says:

  un zâmbet totusi, în lumea asta de „brute”… 🙂

  Le PARADIS, c’est l’endroit où la police est britannique, les cuisiniers sont français, les mécaniciens sont allemands, les amants sont italiens et où tout est organisé par les suisses.

  L’ENFER c’est l’endroit où la police est allemande, les cuisiniers sont anglais, les mécaniciens sont français, les amants sont suisses et où tout est organisé par les italiens… 🙂 😀
  ===
  P.S.-N.B. oricare italian, NU berlusconi ala liftat de seamana cu… Fantomas!!! 😀

 7. forevergreen Says:

  Melanie, ai mare dreptate la punctul 5 🙂
  Cat despre punctul 6, nu stiu ce sa zic despre italieni 😀
  Stii ca era o vreme cand ne invadau litoralul! Vreau sa spun ca niciodata nu mi-au inspirat nimic deosebit! 😉

 8. Mélanie Says:

  la 7: nici mie, nimic si neam de loc, dixit… 😀

 9. forevergreen Says:

  Si nici cand am fost in Italia nu am ramas cu nimic special in memorie, drept sa spun! 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s