Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

No feelings… decembrie 28, 2010

Feelings are not allowed…ani de zile i s-a spus acest lucru. Sentimentele nu sunt permise, nu trebuie sa vada nimeni ca suferi, sau ca te bucuri din ceva, totul trebuie mascat, ascuns sub carapace. Imaginea trebuie sa inspire stabilitate, serenitate, lipsa de griji, lipsa de framantari interioare, o imagine frumoasa si-atat. Omul perfect la locul potrivit. Aceasta este imaginea ideala. Nu ai voie sa arati ca esti vulnerabil, atunci poti fi cumparat usor…si nimeni nu te mai crede apoi, nu poti sa redevii omul echilibrat, puternic, sigur de el, de care avem nevoie. Nu uita ca esti femeie in lumea barbatilor, o lume miscatoare, alunecoasa, castele ridicate pe nisip…atunci cand sunt toti cu ochii pe tine, nici sa clipesti prea des nu ai voie, dar sa razi prea tare, sau sa plangi. Toate acestea ti-ar stirbi imaginea perfecta de femeie puternica, stapana pe ea, care ia decizii repede si bine. Deci, repet: No feelings!

Si-apoi, pe tine nu te doare nimic, niciodata. Nu te lasa dusa de valul amintirilor. Acestea nu sunt permise. Altfel devii o Madame Bovary lamentabila, de care n-are nimeni nevoie…de ce sa filozofezi? Nimeni nu se-asteapta la tine sa debitezi teorii interesante. Trebuie sa te incadrezi in tiparele cunoscute, sa nu depasesti limitele niciodata! Ei au pretentia sa inveti sa taci, sa nu vorbesti neintrebata, sa raspunzi la intrebari simplu, fara inflorituri, sa nu-ti depasesti niciodata conditia!

Altfel devii neinteresanta, un fel de paria, de persona nongrata, de care se vor descotorosi cu prima ocazie. Daca vrei sa rezisti, trebuie sa placi: sa fii disciplinata, sa faci tot ce-ti cer, fara sa pui intrebari, fara sa ceri detalii, sa te descurci, chiar atunci cand ti se intind capcane. Daca reusesti sa iesi din toate situatiile contorsionate inseamna ca esti desteapta, ca meriti sa stai la masa ovala alaturi de ei. Si ce daca dupa ani de zile te intorci in vis in acea cladire tot timpul…si dupa aceea ti se intampla ceva rau. Nu te gandi ca acestea sunt semne, sau premonitii…nu vezi ca bati campii?

Doar ti s-a spus: No feelings, No memories! Descurca-te cum poti!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s