Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Am antecedente! noiembrie 12, 2010

Filed under: atitudine,comunicare,life,women — forevergreen @ 11:05 pm
Tags: , , , , ,

Am scris cu ani in urma un post despre „fufe fandosite” care a facut deliciul blogosferei. Ele s-au regasit in cele scrise de mine, iar ei, protectorii lor s-au revoltat! A urmat un razboi al comentariilor care m-a obligat sa moderez, sa anulez, sa fac curatenie pe blog. De fapt, ceea ce ma deranjase atunci, ca si acum este faptul ca aceste fiinte pe care eu le denumesc generic „fufe fandosite” exista de cand lumea si pamantul. Ele se inmultesc normal, deci este imposibil sa dispara aceasta specie de midinete de pe fata Pamantului. De regula ele sunt secretare sau studente la stiinte sociale, administrative, la drept, sau la finante. Ele intotdeauna viseaza sa ajunga sus. Imita tot ce vad, recita din Paler, citeaza din Cioran si cam atat. Ele sunt cele mai active comentatoare pe bloguri, pe Facebook, pe Twitter, pe forumurile de femei. Majoritatea vor sa pozeze pentru reviste, tabloide, sau pur si simplu sa iasa in cluburi unde vin barbati cu bani. Multe dintre ele sunt din provincie si au o ambitie deosebita sa reuseasca-n viata. Nu au scrupule, nu rateaza nimic, se imbraca provocator, vorbesc rar si raspicat, accentueaza cuvintele ca si cum acestea ar trebui sa mai stea cu ele inainte sa le paraseasca. Ele se cred foarte destepte. Vor sa-si dea cu parerea pe blogurile sau pe paginile persoanelor importante, pentru ca vor sa se remarce repede. Ele au intotdeauna pareri PRO, sau CONTRA. Ele calomniaza pe toata lumea, caci atat le duce mintea. Sunt in stare sa puna la punct in scris pe oricine le iese in cale. Caci ele se vor spirituale, cu „usage du monde” si „savoir vivre”.

N-am mai scris despre ele de ceva timp, dar astazi iar am dat de cateva si mi-am amintit. Cred ca e meritul FB ca mi le scoate-n cale.

De aceea cred ca voi ajunge in curand sa-mi selectez listele, sa nu le mai vad…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s