Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Ultima moda in Bucuresti noiembrie 11, 2010

Filed under: Bucharest,fashion,life,moda,women — forevergreen @ 5:33 pm
Tags: , , ,

Ieri a fost o zi foarte calduroasa. Pe de o parte erau oameni foarte gros imbracati, iar pe de alta parte era o ciudatenie de amestec de vara/iarna care consta in: rochita/tunica de panza topita in partea de sus, iar in partea de jos blugi foarte stransi pe corp sau dres gros; terminatia tinutei erau cizme de piele sau din acelea textile care se poarta de anul trecut.
Privind fetele care erau in maneca scurta si-n cizmele acelea grosolane ma gandeam cum s-or suporta? Moda-moda, inteleg! Dar la temperaturi de peste douazeci de grade cred ca este un adevarat cosmar sa umbli astfel imbracat. Dar ce stiu eu? Poate ele nu simt caldura!

 

4 Responses to “Ultima moda in Bucuresti”

 1. AaltcinevaA Says:

  :))
  …acum doi ani am fost la Londra; ei bine, in august, la temperaturi destul de ridicate, dom’soarele purtau fustite scurte-scurte-scurte, uggs (imblanite de-ti venea rau doar cand te uitai la ele) si, ca sa fie tacamul complet, pe cap le trona cate-o caciula groasa de tot, de-aceea in gen „sacosa de cartofi”, tricotata dintr-un fir care-ti dadea calduri suplimentare cand realizai cat de gros e… si, repet: afara era cald de tot, iar umezeala ridicata din atmosfera accentua caldura fara doar si poate, dar ele… PURTAU MODA!
  :))

 2. forevergreen Says:

  Da, stiu si caciulile acelea dizgratioase…iar cizmele astea sunt urate si se deformeaza de la purtat. Moda a luat-o razna rau de tot. Dar eu ma gandesc practic ce se intampla cand se descalta de ele…
  De obicei accept noile trenduri din moda, dar uneori exagerarile nu-mi plac! 🙂

 3. AaltcinevaA Says:

  Evident.
  Devin caraghioase.

 4. forevergreen Says:

  Da, se poate spune si asa!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s