Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

O zi de noiembrie noiembrie 6, 2010

E ora 8 dimineata.
Astazi este o zi cu soare pe blocul de vis-a-vis, pe frunzele ruginite din copac si cu pasari care canta pe-afara. Este prima sambata din noiembrie.
Metehnele oamenilor sunt aceleasi: de ieri, de azi si de maine. Oamenii isi tortureaza mintea sa scoata la iveala metehne noi. Fiecare eveniment este un bun prilej de a inventa alte si alte metehne.
Acum doua zile mi-am dorit sa stau la soare si sa-mi cada pe mine frunze din copaci. Si am avut parte exact de asa ceva, cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca ar putea sa ti se-ntample!
Pe urma am maturat seara frunzele: de artar, de otetar si de platan. Frunzele de platan sunt mari si uscate. Ele nu fosnesc, doar cad.
Ieri am fost intrun loc unde oamenii vin de obicei sa afle ce-i doare si am avut de asteptat pe coridor in fata unor usi. Era un fel de forfota. Unii veneau, altii ramaneau, iar altii plecau. Unii pe propriile picioare, altii pe scunul cu rotile, depinde…
Soarele era generos afara. Era o zi frumoasa si calduroasa. Am incercat sa citesc, dar aveam ochii prea obositi. Mi-am propus sa-i las sa se odihneasca. La un moment dat m-am uitat in dreapta mea. Acolo se vedea prin geam afara: autobuze si masini treceau pe strada spre Piata Romana in ritm alert. Un domn isi bea cafeaua si fuma o tigara. Era cu cineva, sau urma sa se interneze, nu stiu…caci acolo unde eram, poti sa vii si sa pleci, sau sa ramai. Eu intotdeauna prefer sa vin si sa plec. Nu-mi place sa raman peste noapte.
Dupa ce-am asteptat o ora si ceva am mers cu domnul acela grizonat si cu barba la etajul de sus. Mi-a spus nu chiar ce as fi vrut sa aud, dar nici ceva foarte rau nu a fost.
Apoi am coborat la parter si am plecat cu sentimentul acela de libertate, adica nu am ramas acolo intrun salon.
Am ratat un 133, am asteptat altul. Cred ca pe jos as fi ajuns mai repede la Romana, dar nu eram in criza de timp. Soarele generos imi mangaia fata. Iar mi-am amintit de dorinta aceea care-mi fusese indeplinita: sa stai pe o banca la soare si frunze colorate sa-ti cada in cap si pe umeri…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s