Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Despre relatii de tot felul octombrie 19, 2010

Oamenii relationeaza intre ei de cand lumea. Au inceput prin gesturi, apoi prin vorbire, iar acum in lumea virtuala. In aceasta lume cibernetica ne recomandam cu numele real, sau folosindu-ne de nick-uri, ID-uri, IP-uri, avatare, simboluri hazlii si asa mai departe. De foarte multe ori relationezi cu rude, prieteni, colegi de tot felul, sau cu oameni complet straini pe care nu-i vei cunoaste poate niciodata, dar te integrezi in aceasta comunitate pentru a fi in randul lumii.
Dar ce faci atunci cand ceilalti isi fac despre tine o parere eronata, cum o corectezi?
Este o tema de studiu.
E ca atunci cand te muti la o alta scoala, intrun nou cartier, la o alta facultate, intro alta tara si trebuie sa te faci cunoscut.
Iar pentru o femeie se ridica intotdeauna intrebarea: oare se poate flirta cu ea?

 

6 Responses to “Despre relatii de tot felul”

 1. Manole Says:

  Stai asa ca aici sunt 2 chestiuni .
  1. parerea celorlalti despre tine -perceptia- e una si aici tine de vanitatea personala si nerabdarea recunosterii pentru ca reactionam cand de fapt n-ar trebui ci dimpotriva timpul ar trebui sa fie parametrul care sa decida calitatea reala a unui individ.
  2. a doua, referitoare la femeie si aici citez din intelepciunea populara : un barbat e dator sa incerce o femeie e datoare sa spuna ce vrea/ce-i trebuie, adica da, sau ba.
  Pe scurt…gura lumi…
  Io una n-am timp de pierdut cu explicatiile. Sunt ceea ce sunt si cu bune si cu rele. Mult mai multe bune si mult mai putine rele decat unii, mult mai putine bune si mult mai multe rele decat altii.
  Nu corectez voit nimic din perceptia celorlalti si doar sunt eu insumi si atat.Restul e problema lor nu a mea. Si pentru asta eu una nu fug nicaieri!

 2. forevergreen Says:

  Manole, eu ma refeream la faptul ca una-doua, ma trezesc pe FB cu tot felul de declaratii pe chat sau pe mesaje directe…si uneori imi zic: ce-or crede oamenii despre mine, daca ma aborzeaza asa, direct? Iti dai seama ca de regula-i ignor, mai pun cate un status si-atat. Aseara mi-am completat chiar studiile, ca nu scria nimic!!!
  Am avut pe primul meu blog parte de atata mizerie incat m-am saturat de jocuri de-a vorba…chiar nu-mi trebuie deloc!

 3. Mélanie Says:

  @”ma trezesc pe FB cu tot felul de declaratii pe chat sau pe mesaje directe…” Voilà de vezi, ca stii franceza:

  CONFIDENTIALITÉ
  FACEBOOK – Une enquête prouve l’inefficacité des options de vie privée

  http://www.lepoint.fr/high-tech-internet/facebook-une-enquete-prouve-l-inefficacite-des-options-de-vie-privee-19-10-2010-1251527_47.php
  ===
  stii ca n-am nici fesses-bouque(sic!), nici blog, nici forum…

  citez un comentator-écolo si îl aprob 100%:”sortez de chez vous pour avoir de vrais amis en chair et en os, il y a rien de tel qu’un vrai diner entre amis ou une sortie. Facebook va vous ruiner la vie, vous allez devenir des NO LIFE. Sans parler de la pollution que ça engendre avec les milliers de serveurs qui servent à faire fonctionner ce site.”

 4. forevergreen Says:

  Melanie, acum la ordinea zilei este sa scrii pro sau against facebook. Numai astazi am citit vreo 3 articole. Acolo afli si lucruri interesante, dar apar si aberatii…cu „ignore” totul se rezolva! 🙂
  NO LIFE o fi la altii, iar poluarea este deja prezenta, cu sau fara FB!

 5. Manole Says:

  Si eu tot la aia m-am referit. Deci nu e vorba de tine ci de natura umana. Ea e cea care ii impinge pe unii sa incerce. Nu are legatura cu tine. Am avut si eu d-astia, delete, si gata. Aproape ca gestul ai sterge e la fel de banal ca si scarpinatul la ureche.

 6. forevergreen Says:

  Da, Manole, natura umana si monstrii creati de ea de cand lumea…
  Traiasca optiunea „delete” si „ignore”! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s