Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Suntem intr-o remaniere continua… septembrie 5, 2010

Dupa cum bine stim nu toate meseriile sunt ca „datul cu sapa”, adica o lasa unul, vine altul si sapa mai departe.

Anumite meserii sunt foarte complexe, implica inteligenta maxima, cunoastere in detaliu a tuturor problemelor, putere de sinteza, capacitate de extrapolare, putere de luare a deciziilor si asa mai departe.

Cand plonjezi intr-un domeniu nou, nu-i chiar asa de simplu, caci nu le sti pe toate dinainte, trebuie mai intai sa te informezi, sa citesti lucrari de specialitate, sa consulti statistici, rapoarte, etc. Am trecut prin situatii similare si am simtit pe propria piele ca e una sa vinzi tesaturi si alta sa vinzi tricotaje; intr-un fel lucrezi cu piete din Europa, altfel cu cele din Orient, sau Australia. Fiecare activitate are specificul ei. Deci, sa nu-mi spuna nimeni ca un ministru remaniat este mai presus de inteligenta medie. Astazi este numit si deja stie perfect de bine ce trebuie sa faca.

Bazandu-ma pe logica mea, eu cred ca ar trebui sa iasa la rampa cu declaratii macar a doua zi, sa ne lase impresia ca a studiat intre timp ce are de corectat si de intreprins mai departe.

Altfel totul ramane la suprafata, iar superficialitatea este cea mai periculoasa. Este ca si cum n-ai sti nimic despre merceologia si preturile de piata ale unui produs, iar pe birou ti s-ar tranti un dosar de participare la o licitatie cu termen limita maine.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s