Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

La teatru: „Normal”de Anthony Neilson iunie 6, 2010

Filed under: Bucharest,teatru — forevergreen @ 2:57 pm
Tags: , , , ,

Saptamana care a trecut am fost de doua ori la teatru:

Prima data am vazut piesa: Normal

Teatrul Foarte Mic a găzduit miercuri, 2 iunie, ora 19.00, în cadrul Galei Absolvenţilor UNATC, spectacolul NORMAL de Anthony Neilson, în regia lui Bogdan Drăgoi.

Distributia:

Vlad Mihu-Peter Kurten

Eugen Jebeleanu-avocatul

Ioana Blaj-Eva

„Timp de 2 ore, sunteţi invitaţi  să descoperiţi un text uluitor, un regizor la primii lui paşi, o poveste despre ce înseamnă normalitatea pentru fiecare dintre noi.”

Am preluat de pe site aceste detalii.

Am incercat sa deslusesc normalitatea in aceasta piesa, dar trebuie sa recunosc un lucru pentru care s-ar putea sa fiu contrazisa: nu am reusit sa o-ntalnesc!

Piesa este foarte bine jucata, chiar excesiv de antrenanta si epuizanta pentru cei trei actori/studenti, dar subiectul este greoi si destul de straniu. De fapt este vorba despre un celebru criminal in serie si cum vede el viata alaturi de cea care i-a devenit sotie si avocatul care-l apara. Piesa este dura, infricosatoare, actorii se folosesc de masti ciudate si de ustensile ale groazei.

Una dintre scene mi s-a parut a fi chiar mult prea violenta si prea extinsa in timp, inutil de lunga…Ma refer la scena in care avocatul se hotaraste s-o loveasca cu barosul in cap pe Eva. Violenta inutila cu care ne-au obisnuit stirile de la ora 5,00 si pe care parca nu dorim sa o mai vedem si pe scena, la teatru. Dar viata este asa cum este si uneori nu putem face mare lucru sa o schimbam.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s