Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Google tara mea! mai 3, 2010

Imagini Google

Aseara am fost la Teatrul foarte Mic unde am vazut piesa „Google tara mea!”

In piesa este dezbatut subiectul foarte „en vogue” al discriminarii de tot felul. Se afirma faptul ca din discriminare s-a facut un fel de „modus vivendi” de catre unii si altii, de catre fundatii si ONG-uri, de catre televiziuni si mass-media, de catre bloggari si forumisti.

Ipocrizia, ignoranta, spiritul de imitatie, gradul de implicare, toate acestea contribuie la transformarea discriminarii intr-un fenomen de masa ale carui consecinte sunt de cele mai multe ori dezastruoase pentru subiecti, sau dimpotriva, se creeaza adevarate legende de pe urma carora foarte multi profita, chiar isi rotunjesc veniturile.

De ce „Google tara mea”? Pentru ca pentru unii totul graviteaza in jurul internetului. Sunt atatia internauti care traiesc pentru a-si da cu parerea, a se face remarcati, a fi prezenti peste tot. Ei au impresia ca fara parerea lor, care de multe ori este departe de subiect, offtopic, cum se spune, lumea s-ar opri in loc din evolutie. Sunt ei mai destepti, au o foarte buna impresie despre ei? Nu stiu exact, dar mi-am amintit cum isi dau cu parerea pe langa subiect o multime de neaveniti care nici macar sa scrie corect romaneste n-au invatat niciodata.

Si mai exista alte categorii de internauti care cred ca orice site sau platforma de socializare este un fel de forum matrimonial. Mesajul meu pentru ei este foarte simplu: deschideti ochii mari si judecati corect!

 

4 Responses to “Google tara mea!”

 1. […] invit pe toti la o felie de tort virtual. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; […]

 2. forevergreen Says:

  Mersi Gabi! 🙂

 3. octavpelin Says:

  Elena,felicitari pentru aceasta postare,subscriu comentariului tau,o saptamana minunata 🙂
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 4. forevergreen Says:

  @Tavi 🙂
  Mersi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s