Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Parvenitii de .Ro martie 12, 2010

Parvenitii si snobii au existat dintotdeauna, dar in ultimii douazeci de ani ei/ele s-au adaptat genetic la plaiurile mioritico-danubiano-pontice. Mai pe intelesul tuturor, parvenitii si snobii nostri sunt mai multi ca ai altora pentru ca ei se intalnesc la tot pasul.
Si de cand se trezesc dimineata si declara pe Facebook ca au vorbit la telefon tot timpul sub dus si apoi pe Twitter se joaca de-a cat de ocupati si prinsi in activitati sunt ei/ele, vine seara si ne servesc cate o perla despre branduri exclusiviste pe care le indragesc. Si uite asa notorietatea si certitudinea despre profesionalismul lor creste in virtual precum Fat-Frumos din poveste. Si-apoi corul de laudatori se imbulzeste cu comentarii pline de greseli gramaticale elementare pentru a-l/o adula si asigura de disponibilitatea lor la orice ora din zi si din noapte…si cand realizez ca oameni de televiziune nu stiu sa scrie corect romaneste, imi amintesc de profesoara mea de romana dintr-a cincea, caci ea ne-a invatat gramatica si de-atunci nu-mi permit sa o dezamagesc.

 

6 Responses to “Parvenitii de .Ro”

 1. Mélanie Says:

  Specimene d-astea exista pe toate meridianele, chiar am câteva în anturajul apropiat, care se îmbraca si încaltza numai „de marca”, pe când eu, ba… 😀 Sa fie sanatosi si sanatoase, ca nu-s în locu’ meu!!! P.S. nu poci „adopta” termenul „branduri” oricât m-as cazni… 😉

 2. Monica Says:

  eu cred ca baloanele umflate prea tare se sparg zgomotos, asa ca trec mai departe (desi nu contest ca m-am enervat, cu ceva timp in urma, cand i’am vazut in toata splendoarea.)

  Aud ca nu vine primavara pe la voi nici tarata in lanturi! Pai se poate! iti trimit niste raze de soare de la 25 de grade, ce pot face?

 3. forevergreen Says:

  Melanie, vezi de ce ne conversam noi pe internet, de zice lumea ca ne frantzuzim!!! 😀
  Ne plac lucrurile fine, dar nu ne place sa se vada eticheta neaparat… 🙂

 4. forevergreen Says:

  Monica, chiar mi-era dor de tine si de parerea ta!!!

  Noi am fost sub asediul zapezii de ne-am saturat…dar se pare ca vine primavara! 🙂

  25 de grade, zici? Parca vad ca in aprilie vom avea si noi 20…

 5. Mélanie Says:

  opaaa-Penelopa!!! 😀 Care „lume” mai maica zice ca ne frantzuzim?! E blogu’ TAU si faci ce vrei TU… but again: daca doresti sa postez numa’-n limba-mi materna, NO problemo.
  I’m serious.

 6. Mélanie Says:

  P.S. antonimu’ lu’ „frantzuzim” e „românim”?!… 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s