Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Duetul (muzical) neasteptat al lui 2009? decembrie 23, 2009

Filed under: nice music — forevergreen @ 10:31 am
Tags: , ,

Corespondenta „speciala” de la Melanie din Toulouse:

… sau „Când Harry (Connick-Jr) o intâlneste pe Carla(Bruni-Sarkozy)”…

Iata-ne la sfârsitul lui 2009, cu un tandem-surpriza, la care nimeni nu s-a asteptat:  Carla Bruni-Sarkozy & Harry Connick-Jr!

Cei doi artisti au inregistrat o versiune jazzy a celebrei melodii „And I love her”, semnata de alt tandem legendar Lennon-McCartney. Da, e vorba de Madame Bruni-Sarkozy, sotia prezului francez, care a participat la inregistrarea aceastei bucatzi in duo cu „crooner”-ul yankeu Harry Connick-Jr, originar din New Orleans(Louisiana), cum un concert ar fi (fost) imposibil.

Se pare ca „Si o iubesc” este melodia-cheie a noului album al acestui Sinatra-bis, pe care l-am descoperit in cunoscutul film „Când Harry o intâlneste pe Sally”, deoarece de-atunci a vândut peste 25 000 000 de discuri pe toate meridianele planetei. Alegerea pentru „and I love her” e destul de banala, se stie ca „Scarabeii”(The Beatles) au inregistrat-o de 21 ori pentru albumul „A hard day’s night”, in 1964. Iata versiunea originala, aici.

Melodia a fost preluata de nenumarati artisti, ca: Barry Manilow sau Esther Phillips (cara a „masculizat-o” in „And I love him”!), in Franta de catre Michelle Torr (care a „francizat-o” in „si îl iubeam”!). Pana si Bob Marley and „the Wailers” au cântat-o.

Putini stiu ca aceasta melodie a fost practic compusa 90% de catre Sir Paul, care o reia periodic pe scena, „electric” sau „acustic”… De fapt, e atât de simpla, de lejera, ca oricine ar putea interpreta „and I love her”, in karaoké, versiunea la alegere: masculinizata, feminizata sau francizata.

Let’s try, we all can make it!!!
–„

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s