Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Paris, Je t’aime! octombrie 19, 2009

Filed under: advertising,publicitate,tari straine,travel,turism — forevergreen @ 7:46 am
Tags: , , , ,

Puppies2banipepost
Daca n-ai plecat in vacanta in vara aceasta, mai ai o sansa: urmareste RFI Romania si poti pleca la Paris. E foarte simplu, pentru ca, RFI România ti-a pregatit toamna aceasta o surpriza; un week-end prelungit în doi la Paris, în intervalul 26-29 noiembrie. Tot ce trebuie sa faci este sa asculti de luni pâna vineri RFI si sa fii atent la cuvântul cheie al zilei din perioada 19 octombrie – 13 noiembrie. Mai mult, poti cauta cuvântul cheie si intrând pe site-ul RFI, www.rfi.ro. Fiecare cuvânt gasit te aduce mai aproape de Orasul luminilor. Afla cuvântul cheie si înscrie-te la concursul RFI, Paris, je t’aime!
Te poti inscrie la concurs la adresa de mail: concurs@rfi.ro sau completând formularul online de pe http://www.rfi.ro. Regulamentul concursului se gaseste la adresa www.rfi.ro/concursuri/.
Pentru fiecare cuvint cheie aflat, se va trimite in ziua respectiva cite un mail la adresa concurs@rfi.ro, in care se mentioneaza cuvintul cheie, ziua in care a fost difuzat, numele si prenumele concurentului si un numar de telefon.
Câstigatorul concursului va fi anuntat luni, 16 noiembrie. RFI România „subventioneaza” si escapada culturala pariziana, oferind un card de acces în muzeele capitalei franceze. „De la plimbarile pe malul Senei, la cafenelele de pe stradutele cele mai pitoresti pe care le-ai vazut vreodata, de la magazinele de lux de pe Champs Elysées, la parcurile amenajate la tot pasul, de la monumentele si cladirile de o frumusete care te lasa fara grai, pâna la bucataria frantuzeasca, Parisul este un oras de care te îndragostesti pe data si-ti doresti sa-l revezi cu fiecare ocazie”, a declarat Ina Dumitrache, Director Adjunct RFI.
Transportul, cazarea si accesul in muzee sunt facute cadou de RFI Romania, pentru doua persoane.
Va reamintim ca RFI România poate fi ascultat pe frecventele proprii în Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.

Pe data de 16 noiembrie, realizatoarea programului „Zebra” va selecta trei mailuri finaliste din totalul mailurilor primite. Vor fi contactati finalistii care au trimis mailurile respective si va urma o extragere finala, in direct, pentru desemnarea cistigatorului. Va exista un singur cistigator, ceilalti doi finalisti urmind sa primeasca cite un premiu special. PREMII Premiul I: valoarea totala a premiului care se acorda cistigatorului in cadrul concursului este de 3.600 RON si consta in: transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti pentru 2 persoane, cazare 2 persoane in Paris la Hotelul Beaugrenelle in camera dubla cu mic dejun inclus si doua carduri de acces in muzeele din Paris. Plecarea la Paris se face in data de 26 noiembrie 2009, iar intoarcerea la Bucuresti in 29 noiembrie 2009. Doua premii speciale: se acorda cite un premiu special celor doi finalisti care nu au cistigat premiul I. Valoarea totala a premiului special este de 249 RON si consta intr-un mp3 player 4 Gb Sony.

 

10 Responses to “Paris, Je t’aime!”

 1. Mélanie Says:

  „Toi, Paris tu m’as pris dans Bras…”- Enrico Macias, ieri si azi…

 2. Mélanie Says:

  @”“Toi, Paris tu m’as pris dans tes bras”, évidemment… 🙂

 3. forevergreen Says:

  Bonjour, Melanie!
  Gand la gand cu bucurie, tocmai ma gandeam la un Yves Montand…, dar vad ca mi-ai luat-o inainte! 😛

 4. Mélanie Says:

  normal sa ti-o iau inainte: mi-s „mountain goat” si fug mai repede decat tine, Crabby, doar stii c-am fost atleta in adolescentza… 🙂

 5. forevergreen Says:

  Stiam ca esti schioare, dar vad ca nu le stiu chiar pe toate… 😀

 6. Mélanie Says:

  Am fost campioana nationala la tetratlon, juniori-III… I’m serious.

  Cat despre a le sti pe toate, cum zic francezii:”on en apprend tous les jours…” 😉

 7. Mélanie Says:

  Iata ce-ascult, sper sa-ti placa:


  Dean Martin & Nancy Sinatra – Things

  Dean Martin – Everybody Loves Somebody Sometimes

  Prietena-US care a fost aci pana ieri-seara, o cunoaste pe Nancy Sinatra, ambele sunt democrate, pro-Obama, of course… 😉

 8. forevergreen Says:

  Este adevarat, invatam toata viata, uite, tocmai am venit de la cursuri… 🙂

  Merci pour la musique!!! 😀

 9. […] nu apartine niciunei categorii.Concurs RFI Romania. Detalii aici. Puteti castiga o excursie de doua zile la […]

 10. Mel Says:

  Beaugrenelle is a fabulous place !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s