Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Targul Traditiilor-Obiceiuri de Toamna octombrie 11, 2009

Filed under: Bucharest — forevergreen @ 7:44 am
Tags: ,

Editia a III-a

Cei care iubesc arta populara si traditiile autentice romanesti sunt invitati sa participe la cea de-a treia editie a Targului Traditiilor. Anul acesta targul se va desfasura in perioada 10-11 octombrie 2009, in Parcul Tineretului din Bucuresti si va avea ca tema obiceiurile de toamna la romani.

Timp de doua zile, peste 100 de mesteri populari vor prezenta produse si obiecte variate specifice activitatilor de toamna si obiceiuri din diferite zone ale tarii.

Evenimentul are ca scop promovarea tradițiilor autentice românești, în spațiul urban. In acest sens, organizatorii au pregatit pentru iubitorii de arta populara, demonstrații de măiestrie ale meșterilor derulate sub forma unor ateliere de creatie.

Supriza acestei editii o va reprezenta reconstituirea unei gospodarii autentice romanesti, din zona Arges.

Pentru a reintregi atmosfera vietii satului, alaturi de obiectele de artizanat din ceramica de Corunt, Horezu sau neolitica, tesaturile, icoanele pe sticla, instrumentele muzicale, impletiturile, icoanele sau costumele traditionale, la Targul Traditiilor vor fi prezente si produse din gastronomia traditionala romaneasca.

Evenimentul este organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman si Primaria sectorului 4.

Intrarea la Targul Traditiilor este libera.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s