Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Sim de Orange septembrie 25, 2009

Filed under: atitudine,autocunoastere,life,women — forevergreen @ 8:33 am
Tags: , , , ,

Am un telefon Nokia mai vechi cu un Sim de Orange primit bonus cu ocazia schimbarii unui telefon, sau ceva similar. De obicei uit sa-l incarc. Primeste tot timpul mesaje de la Orange. Nu stiu ce numar are. L-am activat zilele trecute cand l-am pus la incarcat. Azi suna de la un private number. Nu am ce face si raspund. Un domn care simtea nevoia de socializare, care insista ca nimic nu e intamplator. Am fost politicoasa, dar in final i-am explicat ca nu e stilul meu. Este adevarat ca socializez pe internet cu multi necunoscuti si mi-e de-ajuns. Domnul a fost dezamagit, dar ce puteam sa-i fac. Insista sa-i spun cu cine are onoarea, dar l-am refuzat. Am fost politicoasa pana la sfarsit, desi supararea i se citea in glas. Oare nu exista call centere pentru asa ceva?
Si revin la convingerea mea de baza: nu raspunde la numere necunoscute, sau la numere private, desi niciodata n-ai sa stii ce pierzi.

 

2 Responses to “Sim de Orange”

  1. Monica Says:

    cu referire la convingerea ta de baza, un citat dintr-un om puternic cu care am avut de a face. omul nu avea timp sa raspunda la telefon si, dupa un apel de pe numar necunoscut, mi-a zis: „Cine ma cauta va reveni. Cine insista e dubios”. Si eu, pana acum, i-am tot dat dreptate. Sa lase mesaj, domnule!

  2. forevergreen Says:

    E adevarat Monica, cine insista e dubios! 😛 Sau cine te suna pe numere pe care nici tu nu le stii, sau te suna pe un numar luat de pe internet si te roaga sa-i confirmi data nasterii zicand ca-i de la banca… 😀
    Ciudat, nu-i asa?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s