Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Aseara masina de spalat mi-a dat eroare septembrie 3, 2009

Filed under: atitudine,life,women — forevergreen @ 7:20 am
Tags: , , , ,

Chiar nu ma asteptam. M-a surprins neplacut. O am din martie. Am spalat din ratiuni de eliminat mirosul de caine, am pus suavizant din belsug. Apoi mi-am vazut de altele, iar ea in loc sa spele, sa clateasca si sa stoarca mi-a dat eroare, ca si cum eu asta meritam dupa ce am fost cu cainele la vet’ si i-am facut tot ce trebuia facut de la detartraj, pedichiura si vaccinare.

E drept? Nu-i drept! Si n-am reusit s-o resetez, nu s-a lasat nici convinsa si nici pacalita. Pe cea dinainte invatasem s-o pacalesc, dar cea noua e mai naravasa.

Acum, eu cu eroarea ei n-am ce sa fac. Astept pareri.

 

4 Responses to “Aseara masina de spalat mi-a dat eroare”

 1. Monica Says:

  si nu merge ca la PC, sa o restartezi?
  sunt juna dar deseori incep sa nu mai inteleg evolutia tehnicii, zau asa!
  noi avem aici masina de spalat cumparata de proprietarul apartamentului.nu vreau sa fiu rea, dar nu ma pot abtine sa nu cred ca omul a luat cel mai ieftin lucru de pe piata. firma: MABE, e un cilindru urias in care se pot spala si 15 kg de rufe, in mijlocul ei e un par cu niste elice care agata haine(dar sunt grozava: mi-am cumparat saculeti in care sa pun rufele), detergentul se arunca peste rufe, nu are sertarase, iar balsamul (bio, cu eucalipt si levantica)se pune intr-o gaurica in varful parului de mai sus.
  In viata mea nu credeam ca o sa ajung sa descriu masini de spalat!
  erori nu da, doar ca nu vrea sa-mi spele lenjeria de pat la mari temperaturi.
  poate sunt ecologista 80% si nu stiam!(cred ca 100% ar fi sa spal de mana;)

 2. forevergreen Says:

  Primul lucru a fost s-o inchid si s-o repornesc, dar n-a vrut. Ceva a deranjat-o. La cea dinainte ii invatasem toate sensibilitatile, dar asta nu stiu ce-are.
  Poate i-o trece de la sine…eu sunt foarte ecologista: e masina cu bule care nu are program de fierbere, deci consuma putin; dar e foarte delicata 🙂

 3. Asal Says:

  Primul lucru a fost s-o inchid si s-o repornesc, dar n-a vrut. Ceva a deranjat-o. La cea dinainte ii invatasem toate sensibilitatile, dar asta nu stiu ce-are.
  Poate i-o trece de la sine…eu sunt foarte ecologista: e masina cu bule care nu are program de fierbere, deci consuma putin; dar e foarte delicata :)…

 4. forevergreen Says:

  Ce faci? Ti-ai schimbat identitatea?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s