Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Imi dau seama ca vine toamna august 29, 2009

Filed under: life — forevergreen @ 7:51 pm
Tags: , , , ,

Mai sunt numai doua zile  si intram in septembrie. Azi au fost 33 de grade afara. Mi-e greu sa accept ca a trecut inca o vara din viata. Anotimpurile se succed prea repede. Nu mai am nicio floare inflorita la geam, desi le ud in fiecare zi. Caprifoiul a inceput sa ingalbeneasca, zorelele nu mai infloresc, craitele au fost plantate prea tarziu, muscatele au inflorit numai o data. Si nu stiu de ce dar m-a cuprins tristetea. Sper sa-mi treaca repede…Azi mi-am amintit de Coco, catelul nostru zapacit care nu mai e de cativa ani. Poate de aceea m-am intristat. Era un catel foarte iubitor si foarte gelos. Cand a aparut in familie Vulponica, puiul de catel, Coco l-a zgariat rau de tot iar noi ne-am speriat. Pe urma s-au imprietenit, dar atunci cand Coco s-a imbolnavit de epilepsie si facea crize, saracutul, Vulponica il ataca. Iar noi trebuia sa ne bagam intre ei sa-i despartim. Oare de cate ori m-am bagat intre ei fara frica, desi eram speriata rau de tot?

Si-atunci cand Coco a evadat din curte si s-a dus sa se lupte cu un caine din acela urat, care n-avea zgarda si al carui stapan era neputincios? Dar a fost salvat si-atunci, apoi  l-am tratat ani de zile pentru epilepsie pana-ntro zi…cand am fost cu el la doctor, i-a facut injectii, l-am adus acasa la noi, i-am facut pilaf de pui ca ii placea cand era mic, iar noaptea s-a prapadit.

De dimineata mi-am amintit de cele mai tari ispravi ale lui: mi-a ros cizmele de piele imblanite, fura de pe sarma cearsafuri, camasi, tricouri si le rupea. Fura papuci si-i termina. Ne apuca de pantofi, papuci, picioare si ne capsa. A furat telefonul mobil de pe masa si l-a dus pe scari.  Cand facea crize ma simteam neputincioasa, desi lua pastile tot timpul.

Pe Coco l-am crescut de mic, a fost un catel simpatic, care a trait putin.

 

2 Responses to “Imi dau seama ca vine toamna”

 1. i.o.flavius Says:

  servus…
  senzaţia asta de toamnă o am de mai multe zile… si oricită poezie si culoare ar fi în toamnă… totuşi…. vine toamna…
  toate cele bune

 2. forevergreen Says:

  Buna Flavius, daca ploua afara era firesc s-o simt ca vine, dar la 33 de grade? Si totusi…
  Numai bine si tie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s