Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Concertul Madonnei-de la perfectiune la derizoriu? august 26, 2009

Filed under: concert,concert Bucuresti,Madonna — forevergreen @ 10:57 pm
Tags: , , ,
Concertul Madonnei a avut toate ingredientele necesare: un show bine pregatit si un public excelent, publicul din Romania. Intotdeauna la concertele organizate pe stadioane am avut aceeasi reactie: romanii sunt niste oameni care au invatat sa-si traiasca viata, fara incidente, fara pretentii, in mod natural, indiferent de varsta si pozitie sociala, ceea ce este minunat.
Bucurestiul arata ca in zi de mare sarbatoare. Un puhoi de oameni care se indrepta spre Parcul Izvor in jurul orelor 20,00. La intrare cumparai jetoane si renuntai la peturile de plastic, apoi stateai la coada la suc, apa sau bere (berea s-a terminat repede, dovada ca romanilor le era sete).
Spectacolul Madonnei a inceput dupa 21,30, a cuprins majoritatea pieselor cunoscute, un moment dedicat lui Michael Jackson, in memoriam  si un discurs al divei legat de discriminarea romilor, a homosexualilor, sau a oamenilor diferiti. Ea a spus ca acesti oameni sunt egali cu toti ceilalti si merita sa fie respectati. Publicul a avut o reactie destul de refractara la cele spuse de Madonna, care au  urmat unei melodii in stil tiganesc.
In finalul concertului Madonna si-a luat adio de la Romania si spectacolul s-a terminat fara nici un bis cu „Game Over”.
Surpriza serii: intrarea de metrou de la Izvor era inchisa, motiv pentru care toata lumea s-a indreptat spre Unirii. Nu stiu cum s-a circulat cu metroul, dar presupun ca a fost arhiplin.
Imagini din concertul de aseara aici.
Update: acum toata lumea critica. Aseara am facut abstractie de tot ce a fost neplacut, ca sa putem savura atmosfera spectacolului. Acum insa, toate televiziunile care n-au avut acces in incinta Parcului Izvor au inceput ofensiva de pareri si opinii negative. Toate imperfectiunile au iesit la iveala. Stau si ma gandesc: sa scriu si eu tot ce nu mi-a placut?
Mai am timp de gandire si nu stiu daca merita.

Bookmark and Share

 

3 Responses to “Concertul Madonnei-de la perfectiune la derizoriu?”

  1. mihaella1 Says:

    Elena, ai fost la concert? Eu nu-s fan dar, sunt cateva melodii care imi plac :).

  2. forevergreen Says:

    @Mihaella, mie imi plac in general concertele de mare anvergura, cum sa-l ratez? Madonna e o legenda vie care nu vine des la Bucuresti 😀
    Am fost bineinteles si am incercat sa ma simt bine, chiar daca n-a fost totul perfect! Si mie imi plac multe dintre melodiile ei.

  3. […] concertul Madonnei de la Bucuresti am scris aici. Share this:TwitterLike this:LikeBe the first to like this post.   Lasă un […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s