Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

I always did it in my way iulie 14, 2009


Nu degeaba mi-a venit in minte aceasta expresie. Mi-am amintit de un Quatorze Juillet cand eram la Neptun. Era anul acela cand se vizitau proprietatile de la Neptun. Eu nu le-am vizitat bineinteles, ca nu aveam timp, toti ceilalti din grupul nostru au facut-o. Eu stateam de dimineata pana seara in camera de tratative, cu teancul de tricotaje in brate, inconjurata de maldare de pulovere, tricouri, sweatshirturi si hanorace, discutand rand pe rand cu cei de la fabrici, dand pagina la agenda si notand tot, calculand preturi, stabilind capacitati si termene de livrare. Afara erau marea si soarele, distractia si vacanta. Eu aveam alte treburi insa.
Seara imi amintesc ca am mers acolo la restaurant. Era seara de caviar si sampanie a partenerilor mei din Suedia si Norvegia. Si s-au destupat multe sticle de sampanie.

 

5 Responses to “I always did it in my way”

 1. Mélanie Says:

  @”Si s-au destupat multe sticle de sampanie.”

  SPER ca era French genuine champagne, nu vreun spumos… 😀
  Kyr ai baut vreodata?…

 2. forevergreen Says:

  Era sampanie dupa standarde cu siguranta…Nu n-am baut.

 3. Mélanie Says:

  Un kyr simplu e vin alb-sec cu putin lichior/crème de fine, smeura sau mure. Un kyr royal e champagne cu aceleasi ingrediente… Numai sampania frantuzeasca se numeste CHAMPAGNE, restu’ sunt spumoase sau alte-alea… 😉

 4. Mélanie Says:

  afine, evident!!!

 5. forevergreen Says:

  Merci pentru detalii, Melanie!
  Cunosc povestea cu brandul „champagne”, e chestie de denumire la urma urmei. Este acelasi lucru cu Adidas sau Rimmel. Daca nu cumperi licenta, nu poti folosi brandul, dar produsul tau poate fi la fel de bun, sau chiar mai bun.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s