Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Mihaela Radulescu face marturisiri din Monaco: este nefericita iulie 13, 2009

Filed under: atitudine,women — forevergreen @ 2:23 pm
Tags: , , , , ,
Nici nu era greu de ghicit: o femeie care a trecut prin atatea incercari in ultimii douazeci de ani, nu poate fi fericita.
In cel mai recent editorial publicat in Jurnalul National, vedeta vorbeste despre sacrificiile pe care le-ar putea face oricand pentru cei dragi, declarandu-se o femeie independenta, gratie experientei de viata.

„Sunt cel mai necastigator model de femeie. N-am fost niciodata o frumusete. Nu cred ca ar putea spune decat un barbat care m-a iubit cu adevarat ca sunt o femeie frumoasa. Nu stiu sa-mi dau ochii peste cap, nu stiu sa ma prefac si nici sa par neajutorata. Dimpotriva. Sunt modelul oribil de femeie, care se descurca singura si daca a ramas in pana cu masina si daca s-a ratacit cu motorul noaptea prin padure. Stati linistiti, ceeea ce pare o reclama imensa este nefericire. Nicio femeie ca mine nu este fericita”, se confeseaza Mihaela in Jurnalul National.
„Deşi la proba cu măsurătoarea trec bine – am înălţimea potrivită, kilogramele potrivite, glezna fină şi talia mică, la proba accesibilităţii nu prea am avut şanse. Nu ştiu să-mi dau ochii peste cap, nu ştiu să mă prefac şi nici să fiu neajutorată. Dimpotrivă. Sunt modelul oribil de femeie, care se descurcă singură şi dacă a rămas în pană cu maşina, şi dacă s-a rătăcit noaptea cu motorul prin pădure, şi dacă trebuie să scrie romane cu copilul pe genunchi, şi cu mâncarea pe foc, în timp ce se încinge fierul de călcat şi se anunţă 10 musafiri hămesiţi la cină.

N-am învăţat nici până la vârsta asta să mă plâng că mi-e greu sau să cer ceva pentru mine. De aceea, primesc rar ce am nevoie, şi când nu primesc deloc, mă resemnez şi cel mult plâng puţin în baie, în timp ce-mi îngrijesc manichiura şi pedichiura, după ce s-au culcat toţi cei de care s-a întâmplat să am grijă. De dragul lor ţin morţiş să fiu impecabilă în orice context, ceea ce e atât de uşor trecut cu vederea, căci pare… firesc. Deşi nu e.”

Exista femei si femei. Acum foarte multe femei ii vor da dreptate Mihaelei, vor fi solidare, iar altele o vor judeca in fel si chip. Sinceritatea ei mi se pare impresionanta si inclin sa-i dau dreptate.

 

3 Responses to “Mihaela Radulescu face marturisiri din Monaco: este nefericita”

 1. Mélanie Says:

  Bonsoir Madame! 🙂

  Pana acum un an, habar n-aveam cine-i „Raduleasca”; am vazut-o „afisata”(sic!) prin Pitesti, in cadrul campaniei anti-tutun, purta doar un string rosu… 😀 Parca acele afise au provocat si-un scandal dupa un canular al unui blogger, asa-i sau „delirez?!… Cum au fost vreo 35°C azi, e posibil… 😀 😉

  Cum azi multi compatrioti fac „podul”(sar puntea!), am fost aici, la circa 1h de Tolosa:

  http://www.villagesdefrance.free.fr/page_midi_pyrenees.htm

 2. Mélanie Says:

  Nu ma recitesc si constat dupa ce-am apasat pe „submit comment”, scuzele sunt de rigoare… merci.

 3. forevergreen Says:

  Ai dreptate, e o femeie pe la patruzeci de ani cu o viata agitata, controversata, care si-a cladit o imagine, a mai si gresit, c’est la vie! 🙂
  Nu e nici prima, nici ultima.

  Azi am fost si eu un pic la gradina cu treburi, dar mi-am facut timp si am admirat peisajul!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s