Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Mihaela Radulescu si „Duminica in familie” la Teatrul National din Caracal aprilie 5, 2009

Am urmarit astazi la tv o emisiune care mi-a placut din mai multe motive:

– in primul rand pentru faptul ca dupa douazeci de ani s-a redat vietii culturale din Romania un teatru intr-o cladire de patrimoniu care a ars cu douazeci de ani in urma.

– in al doilea rand pentru ca a reunit pe scena intr-o armonie desavarsita oameni diferiti, multi caracaleni, mandri de originea lor, moderati cu maiestrie de Mihaela Radulescu si de Marius Tuca. Invitata de onoare a fost doamna Mona Musca implicata in acest proiect de restaurare a teatrului cu trup si suflet. Oameni normali, oameni de caracter care au mediatizat un eveniment de seama: redarea unui teatru unei comunitati, care timp de douazeci de ani a fost privata de acest drept elementar.

– in al treilea rand deoarece asa cum bine a subliniat Marius Tuca acest eveniment de inaugurare a Teatrului National din Caracal a avut invitati de onoare, precum: Radu Beligan, Tudor Gheorghe, Florin Piersic, iar la festivitati au luat parte multi oameni politici care pentru cateva ore au renuntat la apartenenta la un partid sau altul, au devenit iubitori de cultura si sustinatori ai frumosului intr-o societate macinata de tot felul de absurditati si de lucruri nefiresti.

Cu aceasta ocazie Mihaela Radulescu a anuntat ca a obtinut custodia copilului ei, ca este cel mai prolific om care aduna fonduri pentru actiuni caritabile si ca isi apara reputatia scriind in blogul www.daniotil.ro unde exista si o petitie impotriva celor care incalca grav regulile de etica si de respect ale intimitatii altora.

Din presa locala despre Teatrul National din Caracal.
Puteti vedea aici o splendoare de teatru:

 

2 Responses to “Mihaela Radulescu si „Duminica in familie” la Teatrul National din Caracal”

  1. alisson Says:

    nu degeaba s-au muncitit atatia ani sa-l faca calumea.. 😉 o adevarata arta :X:X


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s