Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Plimbare in Cismigiu martie 28, 2009

Filed under: Bucharest,flori,life,natura — forevergreen @ 7:41 pm
Tags: , , ,
33n9f02x5xto09gcntb3ecmw91

28 martie 2009

Am raspuns invitatiei de a ne intalni la buchinistii de la Universitate si pe urma am mers in Cismigiu. Am intrat in parc, era soare si cald, am vazut porumbeii, ne-am intors la Vel Pitar dupa paine, am hranit pasarile din parc, am stat pe banca, ne-am plimbat, a fost o dupa-amiaza reusita. Forzitia e in floare, panselute de toate culorile, zarnacadele inflorite, corcodusii infloriti, merisorii salbatici infloriti, iarba verde si proaspata. Plutea o aroma de flori de primavara in atmosfera. Oameni de toate varstele si de toate conditiile sociale, cu role, cu biciclete, cu carucioare, cu copii, cu catei, cu vata de zahar roz, galbena, cu popcorn, cu rachete de badminton. Mi-a placut foarte mult. Cine spunea ca bucurestenii nu ies la plimbare?

Cand eram pe punctul de a iesi din parc spre liceul Gh. Lazar intr-o cabina telefonica locuia o femeie a strazii. Aproape ca uitasem, dar imaginea ei imi tot revine in minte.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s