Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Femei fara aparare, ale nimanui… decembrie 20, 2008

Filed under: atitudine,caritate,personale,societatea civila,women — forevergreen @ 7:59 pm
Tags: , ,
Nu-mi ies din minte niste povesti vazute ieri  seara  la tv.
Femei macelarite de barbatii lor care cred ca le-au confundat cu porcii care se sacrifica in preajma Craciunului. Mi se pare grotesc si sinistru.
Femei talharite de banii adunati cu truda din vara, la urcarea in autocar. Opt sute, o mie de euro, sume modice pentru care au trudit din greu si le-au fost furate in chip marsav.
Oare nici Dumnezeu nu le mai apara pe femei? Le-a uitat de tot?

Azi si ieri  am intalnit multe femei amarate pe strada, in piata. Atata durere adunata in chipuri triste, coplesite de griji si de munca. Oare le ajuta cineva acum de Sarbatori?

Eu tot ce-am putut sa fac a fost sa cumpar si sa platesc niste mileuri din macrame, sa iau o sticla de bors, alta data sa cumpar praz si morcov, sa le ajut cumva si atat mi-au multumim si mi-au pomenit ceva de sufletul bun. Daca as avea o putere sa fac ceva mai mult pentru toate femeile necajite as face-o fara sa clipesc. Asa simt, asa gandesc, Dumnezeu de acolo de sus mi-e martor.

 

2 Responses to “Femei fara aparare, ale nimanui…”

  1. Munca, necazuri si pe deasupra au parte de o lipsa acuta de respect. Sunt tratate de cele mai multe ori ca si proprietati de care se dispune dupa bunul plac…
    Asa sunt 80%…
    Ma revolt, ma intristez, sufar si eu ca si tine, dar am puterea limitata. Poate doar ceea ce ai facut si tu si poate, in plus ma revolt impotriva acelora ce se cred superioare…nefacand nimic sau mai rau, nu au ochi si suflet sa vada.

  2. forevergreen Says:

    Draga mesterulmanole, te rog sa ma crezi ca atunci cand merg printre oameni e imposibil sa nu ma intristez, iar ceea ce vad la tv ma ingrozeste de-a dreptul. Atata violenta conjugala depaseste orice imaginatie.
    Eu tot sper ca intr-o buna zi va fi altfel.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s