Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Se inchide fabrica de ciocolata Kraft Foods din Brasov noiembrie 12, 2008

Fosta Cibo Brasov inainte de 1989.
Astazi am descoperit in Wall Street o noutate destul de neplacuta:
se inchide fabrica de ciocolata Kraft Foods din Brasov. Se disponibilizeaza 440 de angajati. Productia se muta in Bulgaria. Mai multe detalii aici:
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/52965/Kraft-Foods-va-inchide-fabrica-din-Brasov-si-disponibilizeaza-440-de-angajati.html
Oare suntem pregatiti sa primim astfel de stiri?

 

2 Responses to “Se inchide fabrica de ciocolata Kraft Foods din Brasov”

  1. Monica Says:

    iti promit ca nu traiesc in trecut dar, cum am amintiri, simt ca povestindu-ti chiar am cu cine vorbi. Bine, si Mara Wagner ar putea avea multe povesti pe tema asta. Asadar amintirea mea legata de CIBO e ciocolata cu alune de padure luata la kilogram, de la rebuturi, de matusa mea din Brasov. Tabletele nu ramaneau intotdeauna intregi, pana sa ajunga in ambalajul in care zau daca stiu spre ce directie plecau la export. Sau nu plecau?

  2. forevergreen Says:

    Draga Monica, eu imi amintesc de ciocolata Cibo Brasov pe care o mancam in Predeal cand mergeam la parinti. Am vizitat fabrica dupa ’90 atunci cand am mers acolo la niste tratative la tricotaje Brasov, am ramas la Aro peste noapte si a doua zi am avut placerea sa mergem acolo. Eram cu o doamna care importa pentru ei untul de cacao si cu niste clienti din Suedia si Norvegia. Eram si cu fetita mea care ma insotea si era cuminte si inteleapta de atunci. Iar parintii mei traiau, ne-am oprit la ei si la dus si la intors. Asta nu inseamna ca traim in trecut, inseamna ca avem fiecare amintiri dragi. Iar ciocolata cu rom daca nu se facea la Excelent in Bucuresti, sa facea la Cibo Brasov.
    Despre exportul de ciocolata nu prea stiu, eu pot sa-ti povestesc despre exportul de textile si tricotaje:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s