Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Concertul lui Bryan Adams la zilele Bucurestiului septembrie 21, 2008

Filed under: Bucharest,life,personale — forevergreen @ 7:17 am
Tags: , , ,

A fost un concert fara cusur, pacat ca am intarziat, deoarece am inteles ca a inceput la ora promisa. Dar asa cum era de asteptat, traficul a inceput sa se blocheze inca de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir unde edilii au asezonat trotuarele cu mozaicuri de pietre si verdeata, cu copaci decorativi, cu bancute de lemn natur si mai ales cu beculete in copaci. A parca o masina in imprejurimile parcului Izvor era o piatra de incercare aseara in jurul orelor 22,00; intr-un tarziu pe strada Berzei, paralel cu alta masina, in strada, atat cat sa treaca tramvaiul, cam asta a fost singura posibilitate.
Bryan Adams a cantat din toata inima, a empatizat cu publicul, a invitat pe scena o viitoare jurnalista sa cante cu el, a facut bis, a mai cantat trei cantece si la sfarsit cu chitara rece, a cantat „All for one”. Noi am apreciat ca in parc erau vreo 0,5% din populatia Bucurestiului.
Ce-mi place la bucuresteni e faptul ca la astfel de evenimente vin toti: cu familia, cu prietenii, cu catelul, cu copilul de mana, in carca sau in carucior. Atmosfera de sarbatoare, ce mai…
Concertul se putea vedea perfect pe cele doua ecrane mari instalate pe partile laterale ale scenei.
Dupa concert a urmat un spectacol de apa, lasere, foc si artificii pe muzica simfonica, Tina Turner-Golden Eye, Tom Jones si Paul Mc Cartney. A fost frumos, l-am vazut printre doua ambulante 112 stationate si tocmai cand ma gandeam ca personalul medical se bucura de show au inceput sa apara urgentele din public…
S-au mobilizat cei de la ambulante, vreo trei cazuri de-o data, nu-i de colo. Ce m-a frapat insa si nu pot sa tac, este faptul ca unul dintre membrii staff-ului 112, la urma a revenit la bere si tigara. O fi fost brancardierul? O fi fost soferul?
Dar sa povestesc mai departe: pe urma am fost invitati in Piata Constitutiei la adevaratul joc de artificii(de la care ma tine gatul), am pornit intr-acolo cu multimea, marsaluind ca la defilare, pe vremuri. Noi am iesit pe o deschidere a parcului, dar cei care fusesera in fata scenei la Bryan Adams s-au apucat sa surmonteze gardul de metal de 1,5 ml inaltime, dotat cu tepi ascutiti metalici. Nu stiu daca a filmat cineva acea scena care aducea a cosmar de Pieter Bruegel, dar ma gandeam ca daca eram eu, n-as mai fi ajuns la artficii, renuntam, sau de fapt ocoleam la cativa metri mai incolo. Dar fiecare cu optiunile sale.
Jocul de artificii a fost magnific, am avut parte de toate variantele si combinatiile posibile, ne-au „bombardat” cu artificii din cateva locuri, in timp ce un elicopter survola zona si supraveghea spectacolul. In concluzie a fost frumos. La artificii au aparut si copiii emo, in grupuri, unii mai anxiosi, altii mai destinsi, unii bruneti, altii decolorati, imbracati si mirosind frumos, deci toata lumea prezenta multmita, inclusiv copiii care dormeau in carucioare.
Multi copii se pregateau de turul muzeelor, isi cercetau programele printate pe foi albe, am vazut si un autobuz special destinat acestui scop.
Erau multe persoane vorbitoare de engleza, sarba sau ceha, etc., deci au fost si musafiri la zilele Bucurestilor. Cam asta a fost azi-noapte si a fost frumos.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s