Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Oamenii isi depasesc conditia si nu sunt constienti de acest lucru august 20, 2008

Filed under: atitudine,life,personale — forevergreen @ 6:38 pm
Tags:

Azi am mancat smochine verzi si kiwi. Fructele verzi, reci din frigider au farmecul lor aparte. Gustul dulce al smochinei si dulce-acrisor al kiwi iti ramane in gura un timp. Acesta-i episodul frumos al zilei.
Episodul mai putin placut ar fi ca iar m-am izbit de opacitatea unora care au umor de felul lor, dar ar vrea ca toata lumea sa rada numai cand dirijeaza ei orchestra de glumetzi. Ori asta nu se poate. Fiecare e liber sa se amuze cand vrea si cum vrea. Unii sunt mai subtili, altii mai directi. Unora le place umorul de limbaj, altora cel de situatie. Suntem diferiti, avem IQ-uri diferite, varste diferite, bagaj de cuvinte diferite, cultura diferita, deci e posibil sa nu putem sa ne amuzam de aceleasi lucruri. Si ce e rau in asta?
Poate altfel am fi o masa amorfa de indiferenti sau de insensibili.
Unii oameni nu inteleg un lucru: lucrurile evolueaza. Daca acum un an pe vremea asta era suficient sa te plangi pe blog si toata lumea te baga in seama, acum lucrurile s-au schimbat. Daca nu spui ceva interesant, nu mai esti bagat in seama. Asta cu exceptia celor care au fani dedicati, care au, n-au treaba se afla la comentat pe bloguri.
Gata, mi-a trecut. Tocmai am primit o melodie de suflet pe offline de la un amic.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s