Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Din arsita verii in racoarea din Iris Shopping Center august 16, 2008

Filed under: atitudine,personale — forevergreen @ 4:11 am
Tags: , ,

Cine spune ca nu-i place in mall-uri bate campii cu gratie. Cum sa nu-ti placa din arsita de-afara sa te refugiezi in racoarea din marile centre comerciale? Oricat de ipocriti am fi trebuie sa recunoastem ca este o adevarata binecuvantare. Eu merg pe principiul ca lucrurile bune trebuie spuse. Te invartesti in usa de la intrare si din infern ajungi in rai cat ai pocni din degete. Apoi constati ca magazinele sunt cam goale pe-acolo, dar ce conteaza daca poti profita de ofertele speciale. Iar in Auchan e lume multa si gasesti cam tot ce-ti trebuie, iar uleiul e la oferta, deci a meritat sa te deplasezi pana acolo.
Daca iti propui sa gasesti avantajele, le gasesti cu siguranta. Daca esti pus pe criticat, atunci gasesti si motive de criticat, dar nu stiu la ce te-ajuta. Ai luat o punga sparta de lapte, asta e, se mai intampla, o schimbi. Simplu, poti simplifica lucrurile si viata se schimba in favoarea ta. Nu generalizez, doar constat.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s