Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Demolarea magazinului Cocor costa 1,5 milioane de Euro august 2, 2008

Filed under: comert,societatea civila — forevergreen @ 11:17 am
Tags: , ,

Deci atat costa numai demolarea, iar modernizarea, respectiv reconstructia va costa 26 milioane de Euro, fata de 18 milioane cat se estimase initial. La baza investitiei sta un credit de 19 milioane de Euro.
Detalii despre toate acestea, aici: http://www.ziare.com/Demolarea_magazinului_Cocor_costa_1_5_milioane_de_euro-375552.html

Magazinul Cocor se va transforma intr-un mall unde vor exista numai brand-uri de lux.
Istoric:
In anul 2007 magazinul Cocor a inregistrat profituri mari din renegocierea chiriilor in decembrie 2006 prin licitarea spatiilor comerciale. In luna mai 2008 magazinul s-a inchis pentru renovare. Toti comerciantii care-si desfasurau activitatea acolo de ani de zile, care au licitat spatiile comerciale si au platit vreo douazeci de milioane de lei numai pentru achizitionarea caietului de sarcini necesar participarii la licitatie au fost obligati sa stranga marfa si mobilierul si sa se mute intr-un spatiu foarte claustrofobic pe Lipscani la Macul Rosu.
Se spune ca nu e bine sa ne exprimam parerile personale pe bloguri, caci influentam negativ opinia celorlalti cititori. Eu va intreb: cum vi se pare aceasta activitate raportata la micii comercianti, e fair play?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s