Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Adevaruri rostite in graba iulie 9, 2008

Filed under: personale — forevergreen @ 5:20 pm
Tags:

Niciodata nu mi-au placut oamenii care se vara incaltati in sufletul tau, care vor sa stie totul, care vor sa te domine. Si daca nu te lasi dominat te ameninta, te santajeaza, incearca sa te determine sa faci ca ei.
Intotdeauna mi-a placut sa iau decizii de una singura, uneori poate-am gresit, dar mi-am asumat riscul din start. Daca eziti prea mult in momentul in care trebuie sa spui Da sau Nu, s-ar putea sa nu mai fii mult timp in stare sa faci acest lucru.
Asadar, in viata niciodata nu vei sti cum ar fi fost daca, de exemplu, in loc de actualul sot, te-ai fi maritat cu un fost prieten. Poate erai mai fericita, sau poate nu aveai copii, poate erai mai bogata, dar erai divortata de mult, poate erai plecata si stabilita prin tari straine, sau poate traiai banal, fara culoare, fara sare si piper. Probabilitatea de a sti cum ar fi putut fi este foarte mica, iar speculatiile pe aceasta tema sunt infinite.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s