Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Un caz nefericit care are nevoie de ajutorul nostru iulie 2, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 8:13 am
Tags: , ,

Florin a fost la un pas de a muri pe patul de spital
de Mihai Radic | 2 iulie 2008
http://www.hunedoreanul.ro
OPTIMISM. Florin vrea cu orice preţ să trăiască, chiar dacă şi-a petrecut mult timp din viaţă prin spitale

Pentru că au apărut complicaţii ale bolii, tânărul hunedorean care suferă de o gravă boală a inimii mai are nevoie de 5.000 de euro
Florin Ierulescu, hunedoreanul diagnosticat cu endocardită şi care are nevoie de un transplant simultan de inimă şi plămâni, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa în Germania, pe patul de spital.
Luni seară, tânărul de 29 de ani a cărui poveste a fost relatată pe larg de HUNEDOREANUL a făcut un stop cardiac, iar medicii nemţi au reuşit să-l salveze după ce l-au resuscitat minute în şir. Din acest motiv, şederea lui Florin în Germania s-a prelungit.
„Trebuie să facă, timp de cel puţin o lună, un tratament pentru a putea fi operat. Medicii au spus că este foarte slăbit şi nu pot risca. Tratamentul va mai dura cel puţin două luni. Acum a fost mutat într-un spital universitar”, a declarat pentru HUNEDOREANUL Corina Ierulescu, sora lui Florin.

Are nevoie de ajutorul nostru

Tânărul a plecat spre clinica salvatoare singur şi cu 3.000 de euro în buzunar, bani pe care i-a adunat cu greu. Pentru că va rămâne în spital mai mult decât a fost planificat şi va urma un tratament costisitor, Florin mai are nevoie de 5.000 de euro până săptămâna viitoare. Cei care doresc să salveze o viaţă o pot face donând o sumă, oricât de mică, în contul deschis pe numele hunedoreanului la Raiffeisen Bank: RO 86 RZBR 0000 0600 1045 7579.
Sora lui Florin speră ca oamenii să se gândească la suferinţa fratelui ei. „Prima dată, abia s-au strâns banii necesari. M-au mai ajutat prietenii, câteva cunoştinţe şi vecinii. Tuturor, Florin le mulţumeşte pentru că i-au acordat o şansă la viaţă, dar mai ales Ancăi Rahoiu şi mamei acesteia şi lui Iosif Crişan, fără de care nu s-ar fi putut face mare lucru”, a mai spus Corina Ierulescu.

După faptă şi răsplată

Florin nu şi-a pierdut optimismul de care a dat dovadă mereu, chiar dacă medicii din Germania i-au mai descoperit o valvă a inimii afectată de boală. El este hotărât să se întoarcă acasă sănătos şi promite că, atunci când se va întâmpla acest lucru, îşi va cheltui întreaga pensie de boală, de 400 de lei, cinstindu-i pe cei care l-au ajutat.

––––––––––

30
de ani va împlini Florin Ierulescu pe 10 iulie, zi pe care şi-o va petrece în spital

 

2 Responses to “Un caz nefericit care are nevoie de ajutorul nostru”

  1. […] iulie 2, 2008 by mesterulmanole Update: om putea? […]

  2. forevergreen Says:

    Mersi pentru link Mesterulmanole!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s